Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Sligh, Stomp yms?

(1/2) > >>

Sauron:
Mikä olisi paras taktiikka tällaisia pakkoja vastaan Vintagessa? Esim. onko jokin countteri sun muu hyvä? Ja tämän taktiikan omaavan pakan tulisi olla sellainen joka pärjäisi myös muita pakkoja vastaan ;) . Eli ei mitään "Valkoinenpakka täyteen Protectioni-krötöjä/ja enchantmentteja"-hässäkkä. Itse olen tuskastunut, koska jos pelaa countterilla, esim. slighi jyrää mishran tehtailla, ankh of mishra pysäyttää worldgorgerin jne...heh!

karvapallo:
perinteisesti aggrolle huonoin matchup on combo. Slighi eikä stomppi tai mikään muukaan aggro pysty painimaan 2-3turn combon kanssa mutta tätä vartenhan sideboardit ovat olemassa..

controllilla taas on aika hikistä esim slighiä vastaan, counterspellit eivät riitä jokaisen pultin kounterointiin eli sitä ei kannata kokeilla

oltrak:
Jos oma pakka ei siihen kaadu, niin Chalice yhdellä counterilla toiminee aika hyvin. Mishran tehdas toimii myös aika tehokkaana blokkerina keskikokoisia tyyppejä vastaan.

Tietenkin oikea vastaus on myös itse pelata aggroa.

duracel:
Jos Dragonilla on jokin instant (tai activated ability) millä voittaa (en tiedä mitä siinä nykyään pelataan) Ankh ei haittaa mitään.

~jari

karvapallo:
varmaankin tarkotti tuota animate dragon comboa elikkä veivataan worldgorgeria animate deadilla ja siinä sivussa täppäillään ländiä, tällöinhän ankhin ollessa pöydässä jokaista manaa kohden otetaan kaksi damagea eli combo ei toisinsanoen toimi

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta