Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

turnaukset, pelikaverit yms.

(1/4) > >>

Excaliburr:
En moiti foorumia, hyvää ja HIENOA työtä on tehty, mutta jäi vaivaamaan, että miksi täällä ei ole turnaus ja-tai pelikaveri osiota, kun jokaisessa peliin kohtautuvassa foorumissa (esimerkki vaikka sotavasara.net, miniatyyrifoorumi) pitäisi olla. Joku vaikka järjestää turnauksen / pelitapahtuman ja haluaa virallisesti ilmoittaa siitä tänne foorumille. Jotkut ovat yksin ilman pelikaveria, ja haluaa ilmoittaa siitä.

PS. Mitäköhän muut on mieltä, itse olen kokeillut phpbb admin editoria, ei ollenkaan vaikeaa.   ;)

kivi:
Totta, tämä on puute. Mutta toistaiseksi paras tapa pistää ilmoitus on sijoittaa se tuonne yleisen keskustelun puolelle. Siellä on kuitenkin jo ollut turnausilmoituksia ja ne ovat vastaisuudessakin tervetulleita. Ja saa sitä peliseuraakin etsiä samaa kautta.

Cobalt:
Eikö silloin vielä kun www.mtfinland.com oli pysytyssä, ni ollut joku tollanen peliseuranhaku- palsta? Miks tuo urli ei muuten toimi nykyään, tai no, ei oo toiminu aikoihin?

DogMeat:

--- Lainaus käyttäjältä: "Cobalt" ---Eikö silloin vielä kun www.mtfinland.com oli pysytyssä, ni ollut joku tollanen peliseuranhaku- palsta? Miks tuo urli ei muuten toimi nykyään, tai no, ei oo toiminu aikoihin?
--- Lainaus päättyy ---


Puurogolemi kai totesi sen turhaksi kun sitä ei käytetty mitenkään tms. Ehkäpä sille on sittenkin käyttöä? Toisaalta, en edes kerennyt tutustua siihen kunnolla, tai miten sen käyttö olisi ollut tehokasta tms.. Sehän taisi muutenkin olla vain jotain taulukkoa että kuka asuu missä tms.

Cobalt:
Mut eikö siel ollut myös kaikkee tietoa aloittelijoille ja tollasille..? Niinku turnaustietoa, sanastoa jne..jne. Minusta tuo olis kyllä hyödyllinen toiminto vieläkin. Varsinkin kun näitä aloittelijoitakin täällä näkyy pyörivän.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta