Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

Karvapallo taitaa olla hidas

(1/8) > >>

Juzam Djinn:
elikkä joo, 2 viikkoa sitten treidasain karvapallon kanssa minun animaattori vehkeitä karvapallon morphlingiin. Vein laput seuraavana päivänä postiin, ja karvapallo sanoi ettei ehtinyt viedä omiaan. seuraavana päivänä kuitenkin treidasimme toisen kerran. Karvapallon morphling + pernicious deed vs. 1x cranial extraction foil 1x memory jar ja jotain vielä siinä. En laittanut vielä seuraavana päivänä postiin, koska edellisen treidin morphlingia ei näkynyt vielä. Ilmoitin karvapallolle että laitan omat laput postiin kun minulle alkaa saapua jonkun treidin lappuja. karvapallo ilmoitti että ei ehdi laittaa postiin kun on turussa tms. joten jäin odottelemaan. kyselin lapuista privalla, karvapallo luki sen mutta vastausta ei tullut. Laitoin viime perjantaina cranialin ja vehkeet postiin, ja kyselin maanantaina lapuista, ei vastausta. Kyselin tänään, ja tuli vastauksena tekstiviesti: "postaa rauhas, lähetän lappus ku kerkeen". vaikuttaa siltä, että karvapallo tekee tämän ihan kiusallaan? joka tapauksessa saisi alkaa lappuja kuulumaan.

xapanthe:
Tuo "Lähetän lappus kun kerkeen" -asenne on vähän syvältä. Mielestäni tradejen jälkeen pitää laput ensitöikseen laittaa heti / seuraavana päivänä postiin. Tuosta jäi sellanen kuva, että karvapallo ei edes vaivaudu pahemmin mitään tekemään lappujen lähettämisen eteen.

Joten kerro jos ja kun jotain tapahtuu. Ja kerro myös jos jotain ei tapahdu. Karvapallo voi myös antaa oman näkemyksensä asiasta, on aina mukavaa kuulla molempien osapuolien näkemys.

Juzam Djinn:
sanoin laittaneeni tänne tämän topicin, ja sain vastaukseksi: "onnee", ei anna ainakaan sellaista kuvaa, että kehtaisi nähdä asian eteen vaivaa. saan karvapallon käytöksestä sellaisen kuvan, että minua yritetään vain ärsyttää. Odottelen hyvää selitystä ja lappuja.

Mie:
Karvapallolta olen odotellut Scepterisettiä. Lupasi laittaa loppuviikosta tulemaan, mutta ei ole kortteja vielä näkynyt. Ei muuten mitään hälyttävää, mutta mies ei vastaa viesteihin.

karvapallo:
mielle ilmotin viivästykestä kun en oo himassa kerenny käymään, juzamille en ees vaivautunu ilmottamaan. Mut kyllä te nuo korttinne saatte. Ja juzamin vähän onnetonta valitella kun ei oo omistakaan lapuista lähettäny kun puolet

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta