Muuta > Muuta keskustelua

WarHammer

(1/5) > >>

Pjoo:
Kuka on pelannut tai kuka pelaa WH fantasyä tai 40k:ta? Paljon rahaa on mennyt?
Itse olen kerännyt Fantasyssä High Elvessejä ja Rahaa meni jotain 200€(ai että kaduttaa :/).
Enää en keräile enkä aiokkaan koska rahaa ei jää toiselle harrastukselle eikä täällä löydy oikein pelikavereitakaan Warhammeriin, toisin kuin Magickkiin.

kivi:
Molempia pelejä tuli pelattua niihin aikoihin kun sääntökirjoista painettiin 1st Editionit eli säännöt olivat aivan jotain muuta kuin nykyään. Silloista rahaa taisi mennä joku 500 markkaa per armeija. Land Raiderkin maksoi silloin 90 markkaa. Taitaa kaapissa vieläkin olla läjä metallisia Black Orcceja ja muovisia Squatteja.

maybach:
Olen pelannut FB epakuolleilla ja 40k IG:lla joskus aikoinaan.
Molemmat lopettanu ja saanu myytya vehkeet hyvaan hintaan huuto.netissa

Golem:
Pelaan vielläkin Fantasya ja 40k:ta enemmän ja vähemmän aktiivisesti, mutta en ole raskinnut niitä pois myydä kun on mennyt satojatriljoonia tunteja niitten maalaamiseen ja värkkäämiseen  :/  Ja rahaakin on mennyt niin paljon, että ihan hirvittää. Tosin nyt kun olen näitä kortteja pelannut niin olen huomannut että näihin uppoaa kyllä äkkiä enemmän kuin pikku-ukkoihin, kun ukot pitää aina maalatakin ja aikaa on vain rajallisesti, mutta kortit on valmiita niin niitä voi ostaa aivan järjettömästi  :D

DogMeat:
Ostin yhen laatikon WH40K. Vuonna jotain siis. Siinä oli Gretchineitä, Örkkejä ja niitä punaisia mariineita. Pelasimme aina kaverin luona, joten annoin ne hänelle vuoren parin jälkeen. En itse näihin perehtynyt oikeastaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta