Muu MTG > Poromagia

Poromagia Oy

<< < (2/15) > >>

Poromagia:

--- Lainaus käyttäjältä: Farseer - 07.09.10 - klo 18:36 ---Mielestäni hyvä tapa ilmoittaa Poromagian turnauksia voisi olla pyytää stickatty topic turnausosastolle jossa voisi esitellä Poromagian tulevat turnaukset yksinkertaisessa turnauskalenterissa. Siihen voisi myös heittää linkit topikkeihin jotka olisivat tällä alueella ja sisältäisivät tarkempaa tietoa turnauksesta?

Ihan vain ehdotuksena.

--- Lainaus päättyy ---

Ja ihan hyvä sellainen. Tutkitaan...

Lochness:
Onkos Poromagialla postimaksua, kun en löydä infoa postimaksuista Poromagian sivuilta?  ???

Poromagia:

--- Lainaus käyttäjältä: Lochness - 14.09.10 - klo 11:55 ---Onkos Poromagialla postimaksua, kun en löydä infoa postimaksuista Poromagian sivuilta?  ???

--- Lainaus päättyy ---

Hieman kehnosti on tuo tieto saatavilla joo, irtokorttitilauksissa postimaksut ovat euron, sillä saat kortteja niin paljon kuin sielu sietää kunhan ne mahtuvat kirjekuoreen (eli aika paljon koska kyllähän kuoreen mahtuu). Postiennakkotilauksiin tulee 5,25 euron lisämaksu, bokseihin ja muihin hankalasti kuoressa lähetettäviin 4,5 euroa per boksi (12 boosteria sen sijaan tulee yhdessä kuoressa euron posteilla).

mannelahna:
hmm... eikös kaupallisten yritysten tulisi mainostaa muualla, kuin korttien vaihteluun tarkoitetulla forumilla? jos ei, niin nimi "vaihdetaan.kapsi.fi" voisi jopa olla hieman harhaan johtava.
kiitos.

 -Tommi

tride:
Onhan foorumilla jo paljon muutakin toimintaa kuin vain vaihtamista. Miksi se ei ole nimen kannalta harhaana johtavaa aivan samalla tavalla? Minusta ainakin on hyvä, että poromagia tiedottaa myös tällä sivustolla. Näkeepähän kaikki turnaukset ja muut samasta paikasta. Mainostamisessakaan en näe mitään pahaa. Jos järjestää turnauksia, kirjoittaa pelaajille artikkeleita ja myy vielä irtokortteja kohtuu hintaan, niin tekee paljon hyvää skenen eteen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta