Muu MTG > Poromagia

Artikkeli: Suunnitelmallisuus MtG:ssä, Markku Rikola

(1/2) > >>

Poromagia:
Tämä linkin takaa löytyvää artikkelia saa kommentoida tässä ketjussa. Kysymykset, kommentit ja trollaukset viuhumaan!

Rancid-:
Ennen kuin kukaan ehtii mainita esimerkkipakkalistoista, mainitaan että artikkeli on kirjoitettu ennen SM-kisoja. Magic Onlinen pakkalistoissa ei siis tuolloin ollut M11-kortteja mukana.

kurikka:
Hyvä Markku! Artikkelissa oli todella hyvin kirjoitettua tekstiä ja kiinnostava aihe, josta en ole ennen lukenut. Käsittelit asiaa mielenkiintoisella tavalla, ja esimerkit olivat mielenkiintoisia ja valottavia. Toivottavasti uudemmat pelaajat lukevat tekstin ajatuksella (ja mikseivät vanhemmatkin  :) ) ja omaksuvat edes jotain. Tulen lukemaan tekstin vielä ainakin kahteen kertaan.

/karmaplus


--- Lainaus käyttäjältä: Rancid- - 07.09.10 - klo 18:38 ---Ennen kuin kukaan ehtii mainita esimerkkipakkalistoista, mainitaan että artikkeli on kirjoitettu ennen SM-kisoja. Magic Onlinen pakkalistoissa ei siis tuolloin ollut M11-kortteja mukana.

--- Lainaus päättyy ---

Tuskin kukaan vetää hernettä nenään, sillä tarkastelusi kannalta pakat olisivat voineet olla vaikka vuodelta 2005. Kortteja arvioitiin nimenomaan pakan oman pelisuunnitelman kannalta, eikä metaan viitaten.

Laukkanen:
Hyvä artikkeli. Hienoa että pelisuunnitelmia käsitellään tasapuolisesti.

Thaurwylth:
Markku bra men artikel bäst. Kirjoitus oli riittävän lyhyt, jäsennelty, ja kussakin kappaleessa pysyttiin riittävästi suurin piirtein yhdessä asiassa. Hyvä. Tämmöisessä artikkelissa noiden mainittujen rikkominen on kovin helppoa ja se sitten huonontaisi kirjoituksen arvoa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta