Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Rumin blokki historiassa??

(1/7) > >>

Zirenda:
Kyseessä siis äänestys, jossa äänestetään ruminta, tarkoitan tässä tapauksessa siis taiteellisesti ja flavourin kannalta, blokkia historiassa. Olen jättänyt pois Mercadian Masquesin ja sitä vanhemmat blokit, sillä mielestäni magicin tyyli ei ollut vielä 90-luvulla aivan vakiintunut. Mielestäni juuri Invasionista lähtien MTG on lähtenyt lentoon. Mutta mutta, rumin blokki on, tattadaa:

LORWYN-SHADOWMOOR!

Siis herrajumala, kuka nyt kehtaa väittää Homelandsia suurimmaksi virheeksi Mtg:n historiassa, sehän oli vain yksi random epäonnistuminen. Sen sijaan Lorwyn-shadowmoor vain jatkui ja jatkui, tuoden maailmankartalle ja vielä suureen osaan magicuniversumin epäonnistuneimmat olennot, yritämme-olla-hobitteja -kithkinit, poikkeuksetta idioottimaisen näköiset sarvekkaat(mitä helvettiä) haltiat, epämääräiset jättiläiset ja täysin geneeriset elementalit. Katsokaa ihmiset niitä kortteja. Eikö tule sellainen olo, että Magic menettää uskottavuutensa? Eikö 2000-luvulla todellakaan kyetä tekemään mitään hienompaa? Yksinkertaisesti en kykene käsittämään, mikä on mennyt pieleen, kun lorwyniä suunniteltiin. Koko blokki vaikuttaa joltain perverssin näkemykseltä jostakin naurettavasta Disney-sadusta. Katsokaa niiden keijujen ruumiita ja ötökänjalkoja... Hyi :D No, onneksi sen jälkeen sentään tuli Alara, joka oli parasta sitten Ravnican :P

Anssi:
Mun mielestä Invasionin ja Onslaughtin taide oli tosi tylsää ja mitäänsanomatonta. Onslaughtissa ei myöskään flavoria ollut yhtään, joten ääni menköön sinne.

Roinisto:
Kamigawan spiritit olivat mielestäni suurimmalta osin niin susirumia että...
Myöskään väkisin väännetty samurai-teema ei ikinä iskenyt yhtään, joten ääni sinne.

Zirenda:
Joo, mielestäni Kamigawa oli vähän liian randomi jo. En oikein tiedä miksi piti tunkea melko väkisin täysin päälleliimattu japaniteema sinne. Tai luultavasti se suunniteltiin alun perinkin joksikin wannabejapani-planeksi, joka on sinänsä jo vähän epäilyttävä. Vähän niin kuin Portal Three Kingdoms maailmanlaajuisessa julkaisussa :P Miettikää, jos vaikka Kalevalasta tekisi MTG-sarjan. Valitettavasti Suomen tarusto ei ole tarpeeksi mediaseksikäs :P

kivi:
Ihan ensimmäisenä tekisi mieli kritisoida että äänestyksessä ei ole Invaasiota vanhempaa tavaraa, mutta kyllä minunkin inhokki-suosikki Kamigawa sieltä löytyy joten valitsen sen. Se oli muuten myös blokki jonka kohdalla lopetin aktiivisen pelaamisen ja yhtenä syynä oli tuo vitutus päälleliimattuun japaniaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta