Muuta > Muuta keskustelua

Kysy sitä ja tätä (ei Magiciin liittyvät)

<< < (3/244) > >>

Roinisto:
Siis tämän threadin on pakko olla vitsi. Eikö vain?

Lochness:

--- Lainaus käyttäjältä: Roinisto - 23.04.11 - klo 17:48 ---Siis tämän threadin on pakko olla vitsi. Eikö vain?

--- Lainaus päättyy ---

Alunperin ei pitänyt olla, mutta näköjään se muuttui vitsiksi.

Chaosworm:
Kysynpä minäkin yhden kysymyksen. Miksi yhden aihepiirin foorumilla pitää olla ketju, jossa saa kysyä mitä tahansa? Eikö ole todennäköistä, että keskimääräinen foorumin käyttäjä tietää aiheesta suunnilleen yhtä paljon kuin Googlekin (ja luultavasti jopa suoraan kopioi vastauksensa joltain Googlen löytämältä sivulta), jolta kysyminen olisi paljon helpompaa?

Harvestman:

--- Lainaus käyttäjältä: Chaosworm - 23.04.11 - klo 17:59 ---Kysynpä minäkin yhden kysymyksen. Miksi yhden aihepiirin foorumilla pitää olla ketju, jossa saa kysyä mitä tahansa? Eikö ole todennäköistä, että keskimääräinen foorumin käyttäjä tietää aiheesta suunnilleen yhtä paljon kuin Googlekin (ja luultavasti jopa suoraan kopioi vastauksensa joltain Googlen löytämältä sivulta), jolta kysyminen olisi paljon helpompaa?

--- Lainaus päättyy ---

No tämähän riippuu paljon kysymyksestä ja foorumin käyttäjämäärästä. Internetissä infomaatiota on sen verran paljon että spesifiin kysymykseen voi olla hankalaa löytää vastausta. Tällöin voi olla helpompi kysyä foorumilta jossa joku saattaa tietää vastauksen. Tämän foorumin käyttäjäkunta on kuitenkin niin pieni että halutun tiedon löytyminen voi olla hankalaa. Mutta toimivaksi on tämä systeemi todettu jo aikaisemmin mainitsemallani toisella sivustolla, joka myös muusikoiden.nettinä tunnetaan.

mishrasfart:
Miksi olut maistuu grillimakkaran jälkeen paremmalta, kuin esimerkiksi suklaakeksin?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta