Muuta > Muuta keskustelua

Kysy sitä ja tätä (ei Magiciin liittyvät)

<< < (244/244)

kivi:

--- Lainaus käyttäjältä: mtg_96 - 07.11.19 - klo 10:33 ---Hep partiksen alkoholistit! Osaako kukaan suositella jotain hieman tasokkaampaa viskiä, olisi tulossa faijalle joululahjaksi. Hintaluokka siinä maks 200e, halvempiakin optioita kuunnellaan "hyvin" mieluusti.

--- Lainaus päättyy ---

Tässä muutama vaihtoehto kotoisesta monopoliliikkeestä:

https://www.alko.fi/tuotteet/914967/The-Glenlivet-Creag-an-Innean-Single-Cask-Edition-Single-Malt/
https://www.alko.fi/tuotteet/911907/The-Dalmore-King-Alexander-III-Single-Malt/
https://www.alko.fi/tuotteet/170337/Ardbeg-Corryvreckan-Single-Malt/

Toki jos on mahdollisuus matkustaa ja ulkomailta ostaa niin Hakushu 18 tai Suntoryn ikääntyneemmät yksilöt ovat erinomaisia japanilaisia viskejä jotka ovat arvostettuja ja vaikeasti saatavia.

yeou:
Onko MTG Arena se juttu jossa tätä voi pelata tietokoneella (mieluiten ilmaiseksi)? Onko tätä steamissä, tai onko steamissä mitään sen veroista? Eli siis steamissä, pelin varmaan voi "liittää" kirjastoon niin sanotusti mutta kysyn että löytyykö steam kaupasta sitä. Ja jos ei, niin... mistä asentaa koneelle?

Meltyman:

--- Lainaus käyttäjältä: yeou - 06.05.22 - klo 06:00 ---Onko MTG Arena se juttu jossa tätä voi pelata tietokoneella (mieluiten ilmaiseksi)? Onko tätä steamissä, tai onko steamissä mitään sen veroista? Eli siis steamissä, pelin varmaan voi "liittää" kirjastoon niin sanotusti mutta kysyn että löytyykö steam kaupasta sitä. Ja jos ei, niin... mistä asentaa koneelle?

--- Lainaus päättyy ---

https://magic.wizards.com/en/mtgarena ja painaa play free

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta