Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

MtgSuomi, risut ja korjausehdotukset

(1/60) > >>

luma:
Tänne voit postata kaikki uudistukseen liittyvät haukut, valitukset ja rakentavan palautteen.

TODO:

* linkkipalkit yhtenäisiksi
* hover-efektien korjailu
* Vaihtopuolelle msn/email/yv-nappulat käyttäjätietoihin
* Esikatselu päivän pick -lähetykseen
* Linkki omaan listaan profiiliin
* Uusi-nappulan asemoinnin tarkistaminen
* Hakusysteemiin foilit
* Hakusysteemiin lukumäärät
* Yliviivatut kortit pois hakusysteemistä
* Pikahakuun automaattitäydennys kortinnimillä
* P=NP?

Jay:
Paikkakunnan muokkaaminen kalenterissa iskee tyhjän ruudun + Onko mahdollista saada esikatselu ominaisuutta "listat" -osastoon.
Muuten ihan +++ kamaa

Enterorrhexis:
Sanotaanko näin, että miksi sitä piti lähteä erityisen hyvää ja toimivaa ulkoasua vaihtamaan, joka vallitsi aikaisemmin foorumilla? Tottahan, jos se jotakuta häiritsi niin olkoon asia erikseen. Henkilökohtaisesti pidin sitä erittäin ERITTÄIN viihtyisänä ja viihtyisyys on oleellinen osa foorumin selailemisen jaloa jaksamista. Onhan tässä erinäisiä keskustelufoorumeita tullut koluttua jo yli vuosikymmenen ajan, kymmeniä ulkoasuja koettu ja yhtä monia myös omilla kapteenoimillani yksilöillä kokeiltu. Tuon kokemusmäärän pohjalta mielipiteeni huudan.

Muutoin erityisen näppärää ja kallisarvoista työtä, suuri hatunnosto sille.

EDIT: Kotikoneelle päästyäni huomasin, että foorumissa miellyttää pehmeät linjat ulkoasussa (nämä eivät näkyneet työpaikan koneella) mutta tämä ulkoasun värikokonaisuus on, kuten muutama muukin kirjoittaja on sanonut, melkoisen hirveä. Useat toisistaan merkittävästi eroavat värisävyt vaan eivät toimi sivustolla, jossa pääosassa on tekstit. Harmaa väriteema oli siitä kätevä, että se ei herättänyt ajoittaista keskittymisen harhautumista. Mutta eiköhän tämä ole nyt jo niin moneen kertaan mainittu.

Rancid-:
19:24 < Rancid-> keskustelualueella on kielenä englanti vaikka profiilissa on tilattu suomi

Listat-osio kuitenkin puhuu suomea. Dun dun duuuunnnnn.

minics4:

--- Lainaus käyttäjältä: Sliditanko - 23.05.12 - klo 20:07 ---Sanotaanko näin, että miksi sitä piti lähteä erityisen hyvää ja toimivaa ulkoasua vaihtamaan, joka vallitsi aikaisemmin foorumilla? Tottahan, jos se jotakuta häiritsi niin olkoon asia erikseen. Henkilökohtaisesti pidin sitä erittäin ERITTÄIN viihtyisänä ja viihtyisyys on oleellinen osa foorumin selailemisen jaloa jaksamista. Onhan tässä erinäisiä keskustelufoorumeita tullut koluttua jo yli vuosikymmenen ajan, kymmeniä ulkoasuja koettu ja yhtä monia myös omilla kapteenoimillani yksilöillä kokeiltu. Tuon kokemusmäärän pohjalta mielipiteeni huudan.

Voi olla, että osaksi tämä työkone jolla istuskelen, raiskaa kyseisen ulkoasun normaaliakin kammottavammaksi, joten myöhemmät risut ja ruusut muokkailen tähän viestiin kotoa käsin, kunhan iltavuorostani selviän. :)

Muutoin erityisen näppärää ja kallisarvoista työtä, suuri hatunnosto sille.

--- Lainaus päättyy ---
Älä käytä mun batterskull facepalmia!! :DD aloitin sillon pelaamaan! En tiennyt ! :DD Mutta anyway voiko tästä kännykkäversiosta tehdä jotenkin ''kevyemmän''?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta