Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Peeled foil alterit

(1/3) > >>

hallava:
Näin netissä ohjeet, koin ne suhteellisen yksinkertaisiksi joten lähdinpä yrittämään. Alla tulos:
(click to show/hide)
Olen semityytyväinen ensimmäiseen yritelmääni. Kypärän kärki vähän kusi, mutta huomasin sen vähän liian myöhässä (koko foili meinasi rullata kokoon koko ajan joten pidin kolikkoa siinä päällä) ja en pystynyt enää muokkaamaan. Uskon että seuraavasta tulee parempi, käyn läpi junk foilejani.  ;D

PS: Pahoittelen huonoa kuvalaatua, otin sen kannettavalla perunallani.

Wrakis:
Enemmän mua häiritsee tuossa viritelmässä, että se on vinossa. Esim settisymbolin alla oleva kulma näkyy olevan selkeesti korkeammalla kuin vasen puolisko.

hallava:

--- Lainaus käyttäjältä: Wrakis - 07.08.14 - klo 07:31 ---Enemmän mua häiritsee tuossa viritelmässä, että se on vinossa. Esim settisymbolin alla oleva kulma näkyy olevan selkeesti korkeammalla kuin vasen puolisko.

--- Lainaus päättyy ---

Oot oikeassa, se johtuu siitä että liikautin vahingossa viivoitinta leikatessani kortin yläpuolta kypärän puolien välillä ja leikkaus meni vinoon. Huomasin senkin vasta myöhemmin.

chlb:
Mitä menetelmää käytit foilikerroksen irrottamiseen pahvista?

hallava:

--- Lainaus käyttäjältä: chlb - 07.08.14 - klo 10:06 ---Mitä menetelmää käytit foilikerroksen irrottamiseen pahvista?

--- Lainaus päättyy ---

Leikkasin kortin kulmaan pienen palkeenkielen askarteluveitsellä ja lähdin siitä sitten vetämään sitä irti. Se lähtee ihan nätisti, tuppaa vaan kääriytymään itseensä. Lisäksi siihen jää vähän sitä pahvia välillä, mutta se lähtee pois lämpimässä vedessä liuottamalla ja sormilla hieromalla. Jos kiinnostaa itse ruveta tekemään, tässä on ihan hyvät ohjeet: http://imgur.com/a/9no0f

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta