Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Misprint vai normaalia?

(1/1)

Frost:
Tänään avautui Khansin boosterista outo "himmeä" versio Murderous Cutista? Näyttää siltä kuin muste etc. olisi loppunut kesken? Onko normaalia vai harvinaista, tapahtuuko tälläistä useinkin? Tuskin vaikuttaa kortin arvoon?

Vasemmalla normaali ja oikealla himmeämpi versio.
(click to show/hide)

Salevanen:
Itse ainakin olen useampaan otteeseen todistanut sävyeroja suoraan boosterista avatuissa korteissa, joten ainakin aika yleisiä virheitä ovat. Vaikutuksesta arvoon en kyllä osaa sanoa mitään.

Vicard:

Nopea googletus antaa ymmärtää, että ilmeisesti fat packien boosterit on joskus kuulemma "himmeämpiä" kuin perusboosterit, mutta tiedä häntä... (Ei tule pahemmin osteltua fat packejä.)
Muistelisin että itselläkin saattaa olla pari kulahtaneen oloista korttia jossain pyörimässä.
Arvoa en osaa sanoa.  :-\
Veikkaisin ettei kovin yleistä muttei kovin arvokastakaan.
Star City Games yms. lafka saattaisi osata sanoa on tolla arvoa.

Frost:
Pieniä sävyeroja on kyllä tullut usein itelläkin aikasemmin vastaan. Sehän taisi johtua siitä että esim. jenkeissä tai euroopassa painetuissa korteissa on sävyeroja, kuin myös ehkä painoerissä? Ehkei tosta valokuvasta täysin tuu esille, mutta tässä tapauksessa ei tosiaan ollut kyse vain "sävyerosta" vaan kortin yläosa on huomattavan himmeä. Muistuttaa siis samaa efektiä kuin tulostimesta loppuu muste kesken tulostuksen. Outoa myös että kortin nimi ei ole himmeällä vaan vahvalla värillä? Boosteri oli myös suoraan tavallisesta boosteriboksista ei fatpackista.

Gagis:

--- Lainaus käyttäjältä: Frost - 01.11.14 - klo 00:16 ---utoa myös että kortin nimi ei ole himmeällä vaan vahvalla värillä?

--- Lainaus päättyy ---
Kortiin painetaan tekstit ja symbolit eri kerroksessa kuin alla oleva kuva, eli tää vittaisi vahvasti siihen, että muste on loppunut yhdestä painokoneesta ja tekstit lätkäisevä kone on toiminut normaalisti. Samasta syystä välillä näkee kans misprinttejä joista puuttuu kortin nimi, settisymboli ja mitä muuta samassa kerroksessa tuleekaan, vaikka kortti olisi muuten normaali.

Vaikuttaa siis ihan normaalilta painovirheeltä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta