Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

AlmsBeast ja yleistä keskustelua

<< < (2/8) > >>

Retardi:

--- Lainaus käyttäjältä: AlmsBeast - 19.01.15 - klo 13:58 ---En tiedä mitä tällä yrität saavuttaa?  Sillä minä LAITOIN POSTIMERKIN

--- Lainaus päättyy ---

Saimu ei kai missään vaiheessa ole sanonut, ettei kuoressa olisi ollut postimerkkiä, vaan että merkkiä ei oltu leimattu jolloin postileimasta näkisi milloin kuori on viety postiin (tai milloin se on otettu postissa käsittelyyn). Leimaamisen tarkoitus lienee estää samojen merkkien uudelleenkäyttö.

Vilhis:

--- Lainaus käyttäjältä: AlmsBeast - 19.01.15 - klo 13:58 ---En tiedä mitä tällä yrität saavuttaa? 

--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus käyttäjältä: Saimu - 19.01.15 - klo 11:46 ---Ensimmäisenä todettakoon, että en epäile AlmsBeastia huijariksi. --

Kuitenkin voisin herättää keskustelua kahdesta asiasta...

--- Lainaus päättyy ---

Tiemuuu:
Mitenkäs selittyy nämä näkemyserot siitä, että oliko kirjekuoressa lähettäjän omat tiedot vaiko ei? Ehkäpä joku on postissa jeccuillut ja vaihtanut kirjekuoren uuteen? (sinänsä selittäisi tilanteen; ehkä siellä on jakelukone tai työntekijä vahingoittanukirjettä ja korvaus-kirjeessä ei ollut enää lähettäjän osoitetta tai leimaa postimerkissä. Viivästyskin tämän seurausta)

SuperKessu:
Ottamatta kantaa siihen mitä kuoressa luki ja mistä viivästys johtui, eikö tässä ostajan toiminta ollut suht normaalia.

Eikö ostaja oo "oikeutettu" positiiviseen vaihtopalautteeseen, jos:
-Maksoi ripeästi
-Toimi muuten asiallisesti

Ei kai positiivisen vaihtopalautteen saamisen ehtona ole positiivisen palautteen antaminen?

AlmsBeast:

--- Lainaus käyttäjältä: Tiemuuu - 19.01.15 - klo 14:36 ---Mitenkäs selittyy nämä näkemyserot siitä, että oliko kirjekuoressa lähettäjän omat tiedot vaiko ei? Ehkäpä joku on postissa jeccuillut ja vaihtanut kirjekuoren uuteen? (sinänsä selittäisi tilanteen; ehkä siellä on jakelukone tai työntekijä vahingoittanukirjettä ja korvaus-kirjeessä ei ollut enää lähettäjän osoitetta tai leimaa postimerkissä. Viivästyskin tämän seurausta)

--- Lainaus päättyy ---
Niinpä eikö tällainen vaihtoehto tullut mieleen ennen kun tästä piti oikein  uusi keskustelu avata ja neutraalia palautetta antaa?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta