Muuta > Muuta keskustelua

X tappaa Magicin

<< < (11/14) > >>

pyyhttu:
Hasbron revenue-riippuvuus pelkästään Magicista ja ylempalttinen tuotteistaminen tappaa keräily-Magicin: https://www.reddit.com/r/mtgfinance/comments/eq3b55/thb_promo_cardsproduct_table_v20/

Meltyman:
Bigdatan julkaisun estäminen suosituilta sisällöntuottajilta tappaa magicin.

Possu81:
Ehkä väärä paikka laittaa tälläiseen huumoriketjuun, mutta itselläni pari pelkoa X:sta.

1) Fyysinen korttipeli kärsii virtuaaliselle alustalle suunnittelusta.
MTGAn myötä ja ainakin battle for zendikarista saakka havainnut, että board state menee standardissa "leveälle" jolloin 50 minuuttia on liian lyhyt kierrosaika kun joka vuoro tapahtuu paljon. MTGA toki suosii sitä, että pöydällä on paljon kiiltävää klikattavaa.
Jos kehitys jatkuu vastaavanlaisena niin pelaamisesta tulee lähes mahdotonta livenä kun nyt se on jo tuskaisen oloista ilman sen suurempaa monimutkaisuutta päätöksistä. Tämä ei tietenkään houkuttele lisää pelaajia paperi-magicin pariin joskaan pelkkä vuorojen passaileminenkaan ei ole tätä päivää.

2) Hieman edelliseen liittyen power creep. Tässä ahneus punnitaan, että mikä raja ylitetään. Perusnalle on kohta kaksi nallea yhden hinnalla.

Zirenda:
Power creep yhdistettynä settien julkaisuvauhtiin on varmaan suurin yksittäinen mtgn "viihtyvyyttä" vähentävä tekijä. Koko ajan saa olla päivittämässä pakkoja ja kokoelmaa. Ideaalisti vuodessa julkaistaisiin max 2 settiä joissa korkeintaan 1-2 eternal formaatteihin vaikuttavaa korttia per setti. Nykymenolla pakko koko ajan seurata ja melkeenpä pelata modossa jos haluaa pärjätä.

kivi:
Covid-19 tappaa Magicin (hetkeksi)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta