Kortit ja pakat > Turnauspakat ja limited

Kilpailukykyinen morph/manifest-pakka?

<< < (2/3) > >>

Vicard:

--- Lainaus käyttäjältä: vhirvela - 11.03.15 - klo 13:19 ---onko se hauska tai toimiva manifest deckki moderniin, että
congregation at dawn hakee pakan päälle whisperwood elemental emrakul ja vaikka flickerwisp tai resto angel and we are off to races?
--- Lainaus päättyy ---

Congregation At Dawn -> Emracool päälle -> Soul Summons -> Cloudshift on helpompi manabaselle.  Vaihtoehtoisesti Taigam's Scheming spämmäys Congregation At Dawnin tilalle, jos pelaa sinivalkoista controllia.


--- Lainaus ---legacyssa voisi kans ehkä sinistä manifest top card of your library pelata(?) hexproof flying dreadnautin kanssa mutta ei missään muotoa voi rakentaa pakkaa sen ympärille. lähinnä one offina jos pelaa toppeja/brainstormeja/stifflejä  yms.
--- Lainaus päättyy ---

Olisko mahdollista kirjoittaa ymmärrettävästi. "manifest top card of your library" on oletettavasti Cloudform tai Write Into Being? Mikä on "hexproof flying dreadnautin"? Silumgar?
Miksi just lekassa? Miksi one-offina, kun pakassa pitää olla joka tapauksessa jotain, jolla manifestata ja blinkata se?

vhirvela:
sori  sekavuuteni eli selvennetään vähän.

Congregation At Dawn hakee pakan päälle  Emrakul, the Aeons Torn whisperwood elemental ja jonkin joka blinkkaa vaikka Restoration Angel  castataan congregation vihun endissä ja jätetään elemental pakan päälle.
castataan omalla vuorolla elemental ja jossani kohtaa käännetään resto ympäri sen mana costilla ja blinkataan ittelle emmy. En tiedä saako idean ympärille deckkiä joka oikeasti toimisi ja jokin controllimpi  Taigam's Scheming deckki voisi toimia paremmin?!

sitten taas tuo toinen idea oli  Cloudform laitetaan nautille eli Phyrexian Dreadnought  
miksikö tämä toimii vain legassa? no koska nautti ei oo modernissa.

ja siis tosiaan ite voi sitten joskus huvikseen maksaa sen 1 värittömän kun on valmis. vihun vaikea interactata flying hexproof trample äijän kaa.
kukaan testannut one offina cloudform?

Tiemuuu:
Voisin paljastaa tässä testauksen alla olevan mono-g pakan, jossa on myös morph-synergioita.

4 Elvish Mystic
4 Rattleclaw Mystic
2 Heir of the Wilds
4 Avatar of the Resolute
4 Den Protector
4 Deathmist Raptor
4 Boon Satyr
4 Reverent Hunter
2 Nylea, God of the Hunt

3 Wildcall
4 Collected Company

3 Nykthos, Shrine to Nyx
18 Forest

SB: 3 Hunt the Hunter
SB: 3 Reclamation Sage
SB: 3 Mistcutter Hydra
SB: 4 Setessan Tactics
SB: 2 Display of Dominance

(onko täällä olemassa mitään dekkitagia?)

listalla on tullut pelattua vain 'tricessä (heh) mutta se on toiminut yllättävän hyvin. Paras kortti aloituskädessä on Elvish Mystic. Dekillä on tosi hankala voittaa tietynlaisia strategioita / kortteja, mutta toisaalta jos vastapelaaja ei hyökkää oikealla tavalla niin voitto on melko varmaa.

EDIT: tää on siis puhtaasti hupimielessä rakennettu pakka, mutta jos saan jostain kortit kerättyä suhteellisen pienellä vaivalla niin todennäköisesti kokeilisin ainakin FNM:ssä

shadowthread:

--- Lainaus käyttäjältä: vhirvela - 11.03.15 - klo 15:23 ---
castataan omalla vuorolla elemental ja jossani kohtaa käännetään resto ympäri sen mana costilla ja blinkataan ittelle emmy. En tiedä saako idean ympärille deckkiä joka oikeasti toimisi ja jokin controllimpi  Taigam's Scheming deckki voisi toimia paremmin?!

--- Lainaus päättyy ---

et saa etb efektejä kun kääntelet manifesteja / morpheja ympäri eli resto ei blinkkaa tässä yhtään mitään.

vhirvela:
ah ok. idea on siis varmaan stackata cretut niin että resto nousee käteen. (kun eihän tuo vuorossa manifestoi kun 1 kortin?) ja castata se sitten normisti tai jotain.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta