Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

January 18, 2016 Banned And Restricted Announcement

<< < (3/5) > >>

l33twash0r:

--- Lainaus käyttäjältä: chillygel - 16.01.16 - klo 10:47 ---
--- Lainaus käyttäjältä: vhirvela - 16.01.16 - klo 10:22 ---Huh huh. Voiko amuletista saada enää deckkiä vai onko koko arkkityyppi nyt unplayable? Voisin luulla että on. Kiva kun meni 2 deckkiä saman tien. Living end twin ja amulet bloom. Paljonkohan tässä tulee euroissa takkiin pitääkin kotona laskea:P + fulmikset tilaukseen

--- Lainaus päättyy ---
Mietin kanssa että nyt kun bloom on poissa niin ainoona on Azusa, joka on mielestäni melko heikko verrattuna bloomiin. Mitä mieltä bloomin pelaajat ovat azusasta. Jaksaisiko pakka vielä ylläpitää tehokkuuttaan pelkän azusan avulla?

--- Lainaus päättyy ---
Todennäköisesti ei. Azusa kuolee pulttiin responssina kaikkiin bounce triggereihin yms.

J-Ohraaho:
Joo kyllä ainakin mun mielestä dekki menee nyt manalaan. Ei jaksa Azusalla.#amuletbloom

deviant:
Bertoncini voi vielä pelaa bloomia, exploreilla.

Rancid-:

--- Lainaus käyttäjältä: suokiller - 16.01.16 - klo 07:57 ---Moderni on virallisesti rotaava formaatti kai sitten? Lyödään aina alas ne, jotka päätään liian korkealle nostaa.

--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus käyttäjältä: Rancid- - 13.10.15 - klo 17:39 ---Modernin osalta iso ongelma on mun nähdäkseni se, että WotC yrittää liikaa rajoittaa sitä mielivaltaisilla kriteereillä (esimerkkeinä Bloodbraid Elfin ja Birthing Podin bannit) samalla, kun rotaatioiden puuttuminen johtaa väistämättä hyvien asioiden ylisaturaatioon suunnalla tai toisella. Formaatista ei mun mielestä voi samaan aikaan bännätä kortteja liiallisen epäreiluuden takia (Blazing Shoal, Skullclamp, stormivehkeet) ja sitten leikkiä yllättynyttä, kun paras reilu dekki dominoi (Birthing Pod). Ja sitten kun paras reilu dekki tapetaan, jostain nousee taas epäreilu dekki ja kaikilla on taas kivaa.

--- Lainaus päättyy ---

Up next: Tron-Eldrazi-paanut yleistyy, ja niitä vastaan hyvin pärjäävät aggrot kans. Cloudpost meni jo banniin, onko seuraavana Urza's Towerin vuoro?

hallava:
Ihan sivuhuomiona, joku jeba redditissä ennusti bännit jokunen päivä sitten oikein ja lisäksi ennusti että syksyllä tulee "Eternal Masters"-setti jossa Wasteland, Stoneforge Mystic ja Force of Will reprintataan. Väitti leakiksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta