Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Eye of ugin?

<< < (2/20) > >>

Morian:
Ei ole tulossa bannia. Pro tour on hieman poikkeuksellinen peliympäristö gp tai scg open verrattuna muutenkin. Eikös kyse ole muutamasta huipputiimistä, jotka tätä eldrazin aggro versiota ulkoiluttivat?

Kuinka moni teistä on edes pelannut kyseistä dekkiä vastaan saati yrittänyt varautua sitä vastaan dekin rakennuksessa? Meta ei kauhean hyvin onnistunut varautumaan tähän. Ei banneja kiitos, annetaan metan orgaanisesti löytää tähänkin vastaukset. Ihme kitinää ja tämä banneja vaativa asenne muutenkin.

Lisäksi eikös tuossa aggro versiossa ole aika siisti innovaatio turn 1 chalice spirit guiden avulla? Käännetään keskustelu siihen miten näihin asioihin varaudutaan ilman että poistetaan lisää dekkejä pelistä pls :) Tosin, jos eldrazia haluaisi väkisin heikentää, Thought-Knot Seer banni varmaan riittäisi... Ei tarvitsisi tuhota kahta dekkiä.

hallava:

--- Lainaus käyttäjältä: Morian - 07.02.16 - klo 18:19 ---Ei ole tulossa bannia.. Pro tour on hieman poikkeuksellinen peliympäristö gp tai scg open verrattuna muutenkin. Eikös kyse ole muutamasta huipputiimistä, jotka tätä eldrazin aggro versiota ulkoiluttivat? Lisäksi dekkijakauma taisi olla aika terve muuten kuin näiden eldrazi aggrojen osalta kakkospäivänä ja top 8.

Meta ei kauhean hyvin onnistunut varautumaan tähän. Ei banneja kiitos, annetaan metan orgaanisesti löytää tähänkin vastaukset.

Ihme itkua.. Kuinka moni teistä on edes pelannut kyseistä dekkiä vastaan saati yrittänyt varautua sitä vastaan dekin rakennuksessa?

Jos eldrazia haluaisi väkisin heikentää, Thought-Knot Seer tai eldrazi mimic banni varmaan riittäisi.. Ei tarvitsisi tuhota kahta dekkiä kerralla.

--- Lainaus päättyy ---

Eldrazilla on meinissä Chalice of the Voidia ja Thought-Knot Seer mahdollisesti vuorolla kaksi. Tai sitten vuoron kolme (tai kaksi) 5/5 trample jolla suojausta. Kerropas millä tavalla rakennetaan dekkiä tätä vastaan kun viha ei saa olla CMC 1, mutta toimiakseen se täytyy kastata vuorolla yksi jos oot drawilla?

Jos nyt palataan hyperbolesta takaisin, voidaan mainita että UR Eldrazi ei edes pelaa mimikkiä ja sillä oli paras voittoprosentti day 1&2. Eli sen vasaroimisella ei ainakaan pitkälle pötkitä. Ainoa syy miksi Thought-Knot Seer on vahva on se miten aikasin ja miten vähillä manoilla sen saa pöytään, ei niinkään kortti itsessään.

8 Sol-landia modernissa on ongelma. Eye of Ugin on parempi kuin Sol-ländi.

Morian:
Ehdin just samaan aikaan muokkaamaan viestiä liittyen tuohon chaliceen. Katso päivitetty viesti :)

jolssoni:

--- Lainaus käyttäjältä: Morian - 07.02.16 - klo 18:19 ---Lisäksi dekkijakauma taisi olla aika terve muuten kuin näiden eldrazi aggrojen osalta kakkospäivänä ja top 8.

--- Lainaus päättyy ---



Yli puolet (Infect laskettu tilastossa comboksi) kentästä aggroa, kakkospäivänä Blue Moon ainoa control kuvatuissa matseissa.
Top 8:ssa kaikki dekit värittömiä.

Gagis:
Ja ne jalkoihin jääneet dekit on kaikki midrangea, eli tylsää tauhkaa nekin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta