Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Eye of ugin?

<< < (20/20)

WoRMaSTeR:
Olen melko varma Aaronin haastattelun jälkeen että nimenomaan Eldrazi Temple on se mikä saa banaania eikä mikään muu ainakaan aluksi. Omasta mielestäni tämä on ihan riittävä toimenpide. GBx/Burn/Tron/Affinity on varmaan deckejä tän jälkeen. Relentless Dead Shadows Over Innistradista on muuten aika posketon lappu, saapi nähdä jaksaako Modernissakin.

Mikke:

--- Lainaus käyttäjältä: Rancid- - 07.03.16 - klo 13:14 ---Noiden cantrippien mainitseminen oli enemmän esimerkin omaista, vähän samaan tapaan kuin Ancestral Vision ja Jace the Mind Sculptor näyttää bannilistalla vähän hölmöiltä Modernia vähänkin tuntevan silmiin. Ideana oli siis tuoda esiin sitä, että proaktiivisia kortteja bannaillaan paljon herkemmin kuin silverbullet-vastauksia, mikä on IMO aika hölmöä nyt, kun hopealuodit on niin tehokkaita tiettyjä dekkejä vastaan (ja mitään kunnollista ei löydy Eldrazien harjaamiseen).

En oo ihan varma olisiko reaktiivisten korttien tehostaminen entisestään se tie, mille haluaisin formaatin korjaamisessa lähdettävän. Ehkä se voisi ollakin hyvä idea, kunhan ne reaktiiviset kortit sitten olisivat yleispäteviä vastauksia, eivätkä Stony Silencen tapaisia yhden strategian totaaliteurastuksia.

--- Lainaus päättyy ---


Olisiko Counterspell sopivan reaktiivinen kortti? :PJa harmi ettei Energy Fluxia tai Dread of Nightiä ole modernissa.. :(

Tiemuuu:

--- Lainaus käyttäjältä: Mikke - 07.03.16 - klo 13:54 ---Ja harmi ettei Energy Fluxia tai Dread of Nightiä ole modernissa.. :(

--- Lainaus päättyy ---

ööh? aivan karseita lappuja. modernin isoin turn off on typerän voimakkaat (ja harmillisesti osaksi tarpeelliset) vihakortit.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta