Muuta > Hearthstone

Taunt druid

(1/2) > >>

jupu_:
https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/4ckyrf/taunt_druid_a_ladder_beast_multiple_players_to/

Suomalainen Ersee kirjotteli hyvän artikkelin taunttidruidista jolla moni suomalainen kapusi top100 allekirjoittanut mukaan lukien.

Rancid-:
Hei, mahtavaa, oonkin etsinyt dekkiä josta sais vähän vaihtelua nykyiseen repertuaariin.

Tällä voiskin sitten aloittaa huhtikuun, ehdotetusta listasta puuttuu ainoastaan Cenarian ja sekin on sopivasti parinsadan dustin (eli kuun lopun palkintojen dustaamisen) päässä :)

jupu_:
Deckki on kyllä väkevä jos tällänen paistikin kapuaa highlegendiin :P. Ersee kirjotteli et secret paladin olis huono matsi mut starfallilla ja tupla bghlla oma resulttini on ollut yli 60 prossaa.

Teravainen:
Toi decki näyttää ihan kauhealta ensi silmäyksellä, mutta on myönnettävä että tuloksia sillä saa. Oon nyt pelannut joku 10-20 peliä 100-300 legendary rankeilla ja hävinnyt yhden pelin (siinäkin tein semi-pahan missclickin jolla saatoin pelin hävitä). Nyt parkkeerasin itseni top-100 odottelemaan ladderin resettiä parin tunnin päästä. Kerrankin yllätyin positiivisesti jostain deckistä.

jupu_:

--- Lainaus käyttäjältä: Teravainen - 31.03.16 - klo 22:12 ---Toi decki näyttää ihan kauhealta ensi silmäyksellä, mutta on myönnettävä että tuloksia sillä saa. Oon nyt pelannut joku 10-20 peliä 100-300 legendary rankeilla ja hävinnyt yhden pelin (siinäkin tein semi-pahan missclickin jolla saatoin pelin hävitä). Nyt parkkeerasin itseni top-100 odottelemaan ladderin resettiä parin tunnin päästä. Kerrankin yllätyin positiivisesti jostain deckistä.

--- Lainaus päättyy ---

Irtosko?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta