Muuta > Hearthstone

20.4. nerffipommi

<< < (2/4) > >>

Karjanvarastaja:
Tähän asti on ollut infernaalisen vaikeaa saada henk.koht. achievement-listalta puuttuva 12win druid arenalla ja tämä nyt ei ainakaan helpota touhua. Muutoin muutokset ovat näpäkät ja toimivat.

Facepellejen nerffit ovat aina silkkaa plussaa.

Maestronautti:
Eiii, vanha kunnon arcane golem combo on poissa!

Puska:
Muuten hyviä muutoksia, mutta tosta Blade Flurrysta en ole yhtä mieltä. Roguella tuntuu muutenkin olevan jo pelin huonoimmat spellit. Toki se oli öljyn kanssa kova kaveri mutta nyt on aika synkkää clearata X/1 äijät manan kalliimmalla Fan of Knivesilla etkä saanut edes korttia.

Tsorn:
Aivan hirveää paskaa nämä nerffit ja taas kerran taattuun Blizzard-tyyliin suurin osa nerffatuista korteista muuttui 100% pelikelvottomiksi. Ainut mikä saattaa vielä näkyä jossain on Jukeli, koska se on kakskakkosenakin vielä aika hyvä.

Blizzard on hoitanut aivan uskomattoman huonosti balansointipolitiikkaansa Hearthstonen kanssa. Sen sijaan että edes yritettäisiin löytää kaikille lapuille järkevä voimataso, käyttikset vain tuhotaan täysin ja epäpelattavaa jätettä ei tietty koskaan buffata.

Thalian:

--- Lainaus käyttäjältä: Tsorn - 26.04.16 - klo 04:09 ---Aivan hirveää paskaa nämä nerffit ja taas kerran taattuun Blizzard-tyyliin suurin osa nerffatuista korteista muuttui 100% pelikelvottomiksi. Ainut mikä saattaa vielä näkyä jossain on Jukeli, koska se on kakskakkosenakin vielä aika hyvä.
--- Lainaus päättyy ---

BGH on myös yhä varsin pelattava.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta