Kortit ja pakat > Turnauspakat ja limited

Uusi werewolf pakka (Päivitetty 6.4)

<< < (3/14) > >>

chlb:
Alla sekalaisia viime hetken kortti- ja techiehdotuksia siinä järjestyksessä kun ne mieleen juolahti:

Evolving Wildsit pois nopsaan! Et halua landiesi tulevan koskaan peliin tapissa.

Birds of Paradise auttaisi nopean aloituksen saamisessa, tosin se ei itse aja yhtään vahinkoa sisään. EDIT: Mutta tosiaan, jos pelaat Vialeja, niin sit haluat asentaa sen aina ykkösvuorolla.

Ghor-Clan Rampager on hyvä pumppu, joka menee counterspelleistä ohitse. Trample on myös relevantti asia esim. kaikkia pieniä toksuja vastaan. Jos sulla ei ole neljää Atarkan Commandia, niin Rampagereilla voisi täydentää vajetta.

Mutagenic Growth on “ilmainen” pumppu, jota voit myös käyttää counterspellin tapaan suojamaan omia ukkojasi.

Rancor antaa tramplen ja saat sen aina takaisin traden jälkeen. Voisi olla kiva 1-off pakkaan.

Joku mana sink olisi hyvä olla, jos satut liikaa landia nostamaan loppupelissä. Esim. jo mainittu Kessig Wolf Run on hyvä ränni ylimääräiselle manalle.

Side-ideoita:

Feed the Clan tai Kitchen Finks. Tarvitset jotain, jolla ostaa aikaa Burnia vastaan.

Ancient Grudge on oiva vastaus Affinityyn. Destructive Revelry hoitelee enchantmentit myös.

Hautaviha on yleensä tarpeellista, Tormod’s Crypt ei maksa mitään ja tekee sen mitä lupaa. Toinen vaihtoehto on esim. Relic of Progenitus.

Rancid-:
Mä kävin taannoin piiitkän inttämisen keskustelun siitä, kannattaako tällaisessa dekissä pelata mieluummin Skarrgia vai Kessig Wolf Runia. Näkisin, että jos dekissä on vain 22 ländiä ja jonkin verran instanttina pelattavia asioita, Skarrg puolustaa paikkaansa yhden manan halvempana vaihtoehtona. Kerran miljoonassa vuodessa se +1 toughness saattaa myös olla relevantti.

Naabi:
Kamalaa, kun ei pelata waifuja.

Druuge:

--- Lainaus käyttäjältä: Rancid- - 24.05.16 - klo 19:09 ---Mä kävin taannoin piiitkän inttämisen keskustelun siitä, kannattaako tällaisessa dekissä pelata mieluummin Skarrgia vai Kessig Wolf Runia. Näkisin, että jos dekissä on vain 22 ländiä ja jonkin verran instanttina pelattavia asioita, Skarrg puolustaa paikkaansa yhden manan halvempana vaihtoehtona. Kerran miljoonassa vuodessa se +1 toughness saattaa myös olla relevantti.

--- Lainaus päättyy ---

Joo, ja T2 Pacifisti ja T3 Skarrg toimii muutenkin paremmin kuin Kessig, johon siis tarvitsee hieman isomman investoinnin.

JopeSane:
Yhden Raging Ravinen tuonne voisi heittää ja tosiaan manatonttuja setti. Birdsejä tai Hierarchit.
Ja Kessig Wolf run Rage Pitin tilalle, tilanteita, jossa rage pits olisi relevantisti parempi on todella vähän, mutta tilanteita jossa wolf run on parempi on enemmän. Etenkin jos lisäät manatonttuja tuohon.
Aether Vialit pois koska ei toimi oikein tämän pakan kanssa. Collected Companyn creatureiden määrä on minimissään 24 mutta 26-30 on parempi. Atarka's Command ei ole tämäntyyppisessä pakassa kovin hyvä joten ottaisin pois ainakin osan.

Niin ja yhden Domri Raden tonne pystyy lisäämään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta