Kortit ja pakat > Turnauspakat ja limited

Uusi werewolf pakka (Päivitetty 6.4)

<< < (4/14) > >>

WolfCount:

--- Lainaus käyttäjältä: JopeSane - 24.05.16 - klo 22:04 ---Yhden Raging Ravinen tuonne voisi heittää ja tosiaan manatonttuja setti. Birdsejä tai Hierarchit.
Ja Kessig Wolf run Rage Pitin tilalle, tilanteita, jossa rage pits olisi relevantisti parempi on todella vähän, mutta tilanteita jossa wolf run on parempi on enemmän. Etenkin jos lisäät manatonttuja tuohon.
Aether Vialit pois koska ei toimi oikein tämän pakan kanssa. Collected Companyn creatureiden määrä on minimissään 24 mutta 26-30 on parempi. Atarka's Command ei ole tämäntyyppisessä pakassa kovin hyvä joten ottaisin pois ainakin osan.

Niin ja yhden Domri Raden tonne pystyy lisäämään.

--- Lainaus päättyy ---

Mut sä kai tajuut, että Aether Vialin effektiä ei lasketa castiksi. Jos en castaa niin ihmissudet muuttuu.

JopeSane:
Kyllä, Aether Vial ei siltikään sovi tähän pakkaan, varsinkin kun pakassa on sen verran monta non-creature spelliä. Mutta pelaa vaan jos itse haluat.

Druuge:
Kyllä vialeita pystyy pelaamaan, mutta pointti Domni Radesta on hyvä. Sillä voi tonkia lisää hukkasta pöydälle. Jos sellainen löytyy, niin 1-2 jonkin non-creature spellin tilalle, niin tehostuu iskuteho kummasti.

Prenger:
Sulla on deckissä ihan liian paljon nättejä efektejä, kuten Moonmistejä ja Howlpack Resurgencejä, eikä tarpeeksi miehiä Vialia varten, tai noin yleisestikään. Se on joko 4 tai 0 Vialia, välimaastoja ei ole. Leikkaat nuo Moonmistit ja Howlpackit ja miestä tilalle lisää. Vituttaa nostella t6 Moonmistejä, kun kaikki miehet tapettu. Kuten yllä mainittu Domri olisi todella hyvä lisäys mukaan ja Rage Pitit Kessigeiksi.

Frost:
Haluat pelata Aether Vialeita ja Collected Companyita joko täyttä settiä tai et ollenkaan. Molemmat on superhyviä tälläisissä creaturedeckeissä, kunhan creaturejen määrä deckissä on tarpeeksi iso. Vastustajan endissä pelattu Company ja Vialin kautta creatureiden pistäminen auttavat olemaan pelaamasta juttuja ja flippaamaan sudet. Tuo nykyinen 20 creaturea on Vialille ja Companyle molemmille aivan liian vähän, haluat mielellään päästä lähemmäs 30:ntä creaturea.

Jotta sen creatureiden määrän saisi maksimoitua ja jopa lähelle kolmeakymmentä, niin deckistä täytyisi pyrkiä cuttaamaan lähes kaikki muut noncreature kortit paitsi Companyt ja Vialit. Kyllä hullua, mutta ehkäpä jopa Lightning Boltit pois. Vertaisin tätä deckiä Modern deckeistä lähimpänä ehkä Modern Elves -deckeihin, jotka pelaa 30+ creaturea, 4x Companya, 4x Chord of Callingia tai Lead the Stampedea. Eikä deckissä juuri ole mainissa poistoa tai interaktiota, vaan halutaan keskittyä omaan plääniin ja unohtaa vastustaja. Eli tavallaan lähtisin kokeilemaan myös tässä tapauksessa buildia, jossa sulla on deckissä 4x Collected Companyy, 4x Aether Vialii, n. 30 creaturea ja loput ländejä.

Planeswalkereista en ole varma, GR-väreille löytyy kolme hyvää vaihtoehtoa: Domri Rade, Xenagos, the Reveler, Arlinn Kord. Kaikki tekee deckin kannalta kovia juttuja, joskin hyvin erilaisia. Näistä juuri mitään ei tällä hetkellä Modernissa näy (eipä tosin ihmissusiakaan), mutta jos jotain niistä haluaisi pelata, niin tosiaan Domri Rade on 3manaa ja manan halvempi kuin kaksi muuta (mikä on erittäin suuri ero Modernissa). Domri myös antaa lisää kaasua jos creature count deckissä on tarpeeksi iso kuten pitäisi olla ja toimii myös poistona välillä. Planeswalkerien puolustus tähän deckiin on tosiaan se, että niiden kykyjä aktivoimalla voi jälleen pidättäytyä enemmän pelaamasta spellejä -> saada sudet kääntymään.

Tälläisessä deckissä halua mitään ländejä jotka voi vahingossakaan missään vaiheessa peliä tulla täpissä.

Tiedän että osa näistä ehdotuksista, kuten ne puuttuvat fetsit voi olla rahallisesti tän hetkisen budjetin ulkopuolella, mutta kortti kerrallaan hiljalleen hommailet - nämä on vain ehdotuksia kaikkein optimoiduimmasta buildista mitä voit joskus saada kasaan.

Ulos:
- 3x Copperline Gorge
- 2x Cinder Glade
- 3x Game Trail
- 3x Evolving Wilds
- 2x Skarrg, the Rage Pits
- 2x Moonmist
- 2x Atarka's Command
- 3x Howlpack Resurgence
- 2x Arlinn Kord
- 4x Lightning Bolt (tää on ehkä se vaikein ja kyseenalaisin cuttaus jos haluaa mennä all-in pläänille).

Sisään:
+ 4x Stomping Ground
+ 4x Cavern of Souls
+ 4x Wooded Foothills
+ 1x Kessig Wolf Run
+ 2x Aether Vial
+ 1x Collected Company
+ 4x Mayor of Avabruck // Howlpack Alpha
+ 4x Hermit of the Natterknolls // Lone Wolf of the Natterknolls
+ 2x Domri Rade

Tän jälkeen sulla olis siis:
28x creaturea
4x Collected Companyy
4x Aether Vialii
2x Domri Radee
22x Ländii (onko liian vähän?)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta