Muuta > Hearthstone

One Night in Karazhan

(1/3) > >>

Rancid-:
Uutta sooloseikkailua puskee taas. Spoilerialbumi täällä. What mind?

Karjanvarastaja:
https://www.youtube.com/watch?v=O9QD6sxoJxk


Aika mitäänsanomaton setti. Vähän mielenkiintoisia lappuja stanuun ja paljon rikkinäistä areenalle. "Jee".

Hegeh:
Joko niillä on loppunut ideat kesken kun ei mitään uusia mekaniikkoja saatu taaskaan.

Co:
Aikamoinen pettymys. Loren puolesta tuosta ois saanu vaikka minkälaista tykitystä. Uusille korteille ja menaniikoille oli täysin vapaat kädet. Sen sijaan tuli tukku random kortteja ja bileet on mallia naapurin villen limudisko. Kyllä tuosta kuitenkin jotain käyttistä consrtuctediin tulee, mutta areenasta pidän kyllä taukoa.

kivi:
Samaa mieltä, adventure on melkoinen pettymys. Design on väsynyttä, varsinaisia uusia mekaniikoita ei ole, ainoa iloinen asia on että discard-warlock saa hieman lihaa luiden päälle mutta vaatinee vielä lisää lappuja että olisi oikeasti validi vaihtoehto. Ensimmäistä kertaa harkitsen vakavasti tuhlaanko kultaa vai en.

Setissä on toki muutama lappu jotka tulevat olemaan käyttökelpoisia constructedissa, mutta areenaa tämä sekoittaa aika ikävästi. Siinä missä [hs]Moonglade Portal[/hs] on rare (ja ihan ok lappu druidille) on [hs]Firemoon Portal[/hs] uncommon ja mage ei todellakaan olisi tarvinnut vielä lisää tempoisaa poistoa.
 
Standardissa tultaneen näkemään ainakin [hs]The Curator[/hs] ja [hs]Barnes[/hs] ja kaikki kolme hunterin lappua ovat mielenkiintoisia. Lisäksi pienemmillä kokoelmilla liikkeellä olevat ovat varmasti innoissaan [hs]Prince Malchezaar[/hs]ista joka on muuten ehkä sairain lappu Areenassa. En jaksa edes naureskella koko [hs]Purify[/hs] saagalle, enkä olisi sitä kuitenkaan pickannut areenassa koska en koske priestiin pitkällä tikullakaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta