Muuta > Hearthstone

One Night in Karazhan

<< < (2/3) > >>

Ozei:
Pakko olla pääosin samaa mieltä. Muutamaa lievästi mielenkiintoista poikkeusta lukuunottamatta aika mielikuvitukseton setti. Valopilkkuna setissä warlockin discard-teeman (Silverware Golem ja Malchezaar's Imp). Muita poikkeuksia tylsyyten warriorin uusi ase ja neutral minionien puolelta Moat Lurker, Violet Illusionist ja Barnes, eikä näistäkään kaikkia voi erityisen innovatiivisiksi (tai edes constructed-pelattaviksi) kutsua. Muilta osin vanhoja mekaniikkoja on kierrätetty uusia lisäämättä.

Koskematta tietyn classin power level -ongelmiin (Light shall burn you!), ihmetyttää miksei Violet Illusionist voinut olla roguen lappu, paremmin jaetuilla stateilla (3/4? 2/5?) tai mahdollisesti 2-droppina (1/4? 2/2 stealth?)... Roguella olisi tuolle efektille eniten käyttöä, mutta 4/3 kolmella manalla ei ole erityisen hyvä diili.

Rancid-:
Tuuttasin tässä yön ja aamupäivän ratoksi heroicit läpi. Ekat kaksi oli helppoja, shakki oli ihan perseestä ja peiliä vastaan keharoin enkä laittanut [hs]Zombie Chow[/hs]eja dekkiin heti kärkeen. [hs]Corrupted Healbot[/hs]in tajusin kyllä...

jupu_:
Metaa heiluttavat laput tulee olemaan:

Barnes
Giant
Menageria warden
Enchanted raven

Peliä tulee näkemään:

Ivory knight
Firelands portal
Kindly grandmother (joskin liikaa)
Maelstrom portal
cloaked huntress
Discardi laitteet
onyx bishop
curator
medivhs valet (joskin vain jossain renolockissa jossa pelataan ice blockia)
medivh
Netherspite historian
book wyrm
Moonglade portal
priest of the feast

Itse olen tyytyväinen settiin, meta ennen karazhania on ollut tylsin ja rikkinäisin koskaan. Beasti druidissa on potentiaalia tier 1 deckiksi koska kaikki curve laitteet löytyy.

0 dropit:
innervate
1 dropit
raven + toksut/2 lämää, raven idol?
2dropit
3/2 stealth, darnassus, +2+2, 3/2 beast/buffit, wrath, ehkä wild growth
3 dropit minishredder, 2/5 beast
4 dropit: legendary jäbä, violet teacher, swipe
5 dropit: druid of the claw, tiikeri, kodo
6 dropit: mengarie

Giant on luonut jo otk warrior deckin joko patroneilla tai ilman, lisäksi huippu lisäys yogg druidiin. Barnes on suurta clownfiestaa, tuskin näkee mehustelu komboja hirveästi, lähinnä valueta hyvillä deathratleilla tai comes into play abilityillä kuten emperor. t3 coinista löyty justiinsa vihulta tirion barnesista, gg. Moonglade portal on saanut liikaa vihaa, minusta se kortti on ihan pätevä jos joku control druid (lol) on koskaan validi. Healia ei saa aliarvioida koskaan ja keskimäärin on parempi kortti kuin healbot. Medivh on hidas mutta väkevä kortti, jossa nään hyvää potentiaalia esimerkiksi firelands portaalin kera.

Setti noudattaa hyvää kaavaa siinä että printataan mahdollisesti vahvoja kortteja mutta jotka eivät suoraan mene mihinkään pakkaan.

Morian:
Kumpaa formaattia muuten turnauksissa tällä hetkellä pääosin pelataan? Wild vai rajattu? Pelaako kukaan vapaaehtoisesti rajattua? :)

Kavu:

--- Lainaus käyttäjältä: Morian - 22.08.16 - klo 14:43 ---Kumpaa formaattia muuten turnauksissa tällä hetkellä pääosin pelataan? Wild vai rajattu? Pelaako kukaan vapaaehtoisesti rajattua? :)

--- Lainaus päättyy ---

Pelaako kukaan vapaaehtoisesti wildiä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta