Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Minkälainen on Suomalaisten kiinnostus nm/mint black lotukseen

(1/3) > >>

Tuge:
En tiedä menikö kysymys oikeaan osoitteeseen..

Otsikko kysyy jo kysymyksen, mutta taustana tässä:

Mulla saattaa olla, painotan saattaa, koska mikään ei ole vielä varmaa, olen vain kuullut mahdollisuudesta ostaa (en ole saanut edes korttilistoja, mutta kortti on mainittu) huippukuntoinen alpha/beta kortteja "halvalla", en ole vielä edes saanut tietää mikä se halpa on, mutta haluaisin vain tietää jos saan mahdollisuuden ostaa halvalla, niin minkälainen kiinnostus ja onko kellään noin suurta rahamäärää laittaa mtg kortteihin Suomessa?

Vai joutuuko tässä ulkomaan markkinoille? Tässä tietenkin joudun itse hankkimaan ison tukun rahaa ja haluan sen myös takaisin näistä myynneistä, mahdolliset voitot siis jäävät mun omaan kokoelmaan.

Nm alphan black lotuksen hinta näyttäisi lähtevän 14500e:stä MCM:ssä. Ei gradettu.

Saa nähdä onko mulla varaa edes tähän settiin, saa olla aikamoinen ale :D

ElfRiderX:
Kannattaa ollaa tarkkana ettei mitään kiinalaisia kopioita oo tarjolla.

Preacher:
Jep, tällaisten kanssa kannattaa olla tarkkana ja varsinkin, jos se ei tule jotain kautta jonka henkilökohtaisesti tuntee tai jos ei ole kokemusta vanhojen korttien kanssa toimimisesta.

Olisin myös tosi skeptinen NM/M-powerin saatavuuden suhteen. Niitä on toki olemassa (itsellänikin oli joskus kauan sitten), mutta niillä on pelattu aikoinaan paljon ja on raja, kuinka monta ullakolle unohtunutta kokoelmaa maailmasta enää löytyy. Pelikäyttöön sellaista ei kehtaa edes hankkia nykyään, joten kohderyhmä on lähinnä keräilijät ja niitä ei taida Suomessa olla kovin montaa. Myös tuollaisen tavaran myyminen ilman nimeä keräilijöiden parissa ja referenssejä voi olla haastavaa, koska kusetetuksi tulemisen mahdollisuus on suuri.

WoRMaSTeR:
Tässä pätee sama kuin kaikessa muussakin: jos se kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta se todennäköisesti on. Ei kukaan rehellinen myy alihintaisia powereita enää nykypäivänä, eikä varsinkaan NM/M kunnossa olevia. Et kyllä itsekkään saa sitä myytyä millään markkinoilla missään ilman referenssejä.

Nuorukain:
Komppaan preacheriä; samoin niit väärennöksii on p9'stä myös muitakin kuin obv kiinafeikkejä. Löytyy kaikenlaista hassunhauskaa, kuten periaattees aitoja, mutta non-factorycutteja, jne jne. Veikkaamma et kysyntä on tässä maassa 0-3 henkilöä joita vois kiinnostaa. Itsehän en bb-powereihin uskalla koskea ilman jonkinlaista aikas varmaa tarinaa niiden legimiydestä tai (luotettavasta)kaupasta kuitilla, jotta jonkinlainen turva on olemassa. (keräilyarvosta maksaa todennäköisesti vain keräilijä/tyyppi joka uskoo saavansa sen pahvin eteenpäin profitilla). Multa löytyy kans "halpoja powereita", noin mcm/jenkkihintoihin verrattuna, jos muuten vaan palat tykyttelee. ;) (mut ei niin halpoja et kantsis ostaa pois, paitsi jos oli jenkkilän/aasian/tms ihmemarkkinoille muutenkin asiaa)

Suosittelen ainakin mikrogrammavaakaa, uv-valoa, läpivalaisua ja luuppia pahvin tarkastukseen ennenkuin suuria summia siirtelee....

...mut kyl mä uskon et muutaman ns.vanhanparran hyväkuntoiset setit saattaa suomessakin olla vielä siellä "ullakolla". En oo vaan jaksanut lähtee metsästämään, koska 1 googlaus antaa kuitenkin aika nopeesti vähän järjettömät hinta-arviot siihen nähden mitä itte pystyis irrottamaan ja millä hinnalla ne sais myytyä helposti eteenpäin, kaikki riskit huomioonottaen... Mut onnea ja menestystä gamblelle kävi kuin kävi. ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta