Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Minkälainen on Suomalaisten kiinnostus nm/mint black lotukseen

<< < (2/3) > >>

kivi:
Kannattaa muistaa että Suomessa ei koskaan myyty Alphaa tai Betaa. Unlimitedin boostereitakin tänne rantautui todella pieni määrä (yksi tai kaksi casea), joten täällä olevat powerit on treidattu tai ostettu maahan aikoinaan ja useimmilla on hyvin tunnettu historia pelaajia/keräilijöitä joiden käsien kautta ne ovat kulkeneet. Iso osa Suomessa olleista powereista on jo aikaa sitten myyty ulkomaille, viimeistään silloin kun kilpailullinen Vintage kuoli tästä maasta. Uskon tietäväni suurimman osan tämän maan nykyisistä powerien omistajista, varsinkin niistä joilla on BB poweria vielä omistuksessaan joten jos joku random heebo väittää löytäneensä moisia piirongin laatikosta niin suosittelen epäilevää suhtautumista.

Lisäksi vielä huomiona että huippukuntoisista Alphan ja Betan korteista iso osa on gradetettu, mikä nostaa vieläkin epäilyksiä korkeammalle. Tarpeen tullen suosittelen referoimaan spoilerissa olevaa opusta joka on viime päivinä ollut suosiossa.

(click to show/hide)

hallava:
Jos joutuu hankkimaan sen ison tukun rahaa (huolimatta siitä onko tarjous legitti vai ei) ottamalla velkaa, lainaamalla kavereilta tai myymällä tavaraa tai itseään en kyllä suosittelisi ryhtymään hommaan ellei kyseessä ole asunto tai auto. Aika riskaabelilta hommalta kuulostaa.

Nuorukain:
Mä väittäisin Kivi et saattaa olla yks/pari vanhaapartaa 90-luvulla "lopettaneita" joiden bb-settejä ei välttämättä oo myyty, en tiedä mutta epäilys on vahva... :) en oo viittinyt kysyy, ku ei oo irrottaa sitä 20-40k mitä niist pitäis maksaa, mikäli kunnot oli mitä muistelen! (privana voi muuten ketjunaloittaja namedropata, ni voin sanoo onks se setti kyseessä mitä epäilen)... ;) salamyhkäiset businessdealit ;).

Chill79:
Sanoisin että aika marginaalinen ompi ostajaporukka ja kenellä löytyy kohtuu nopeasti irroittaa väh.~10k nykyhinnoilla :o ...
Toista oli ~20v takaperin jolloin oman P9 hommasin.

-Jyri-

Tuge:
Kiitos vastauksista, kyseessä ei ole Suomessa aikoinaan ostetuista korteista, kaverin pomo joka näitä olisi myymässä on muistaakseni  norjasta, ei oikeen ole mitään syytä epäillä kyseistä kaveria kun herralla on rahaa kun roskaa ja kuluttaa sitä miten haluaa (tj isossa firmassa tms.) Kyllähän sen nakit löytyisi maasta aika nopeasti jos kusettaisi kun tietää mistä herran löytää. :D

Joku tuossa mainitsi, että on kuitenkin mahdollista selvittää onko kortti aito, mitä siinä kortissa siis etsitään joka paljastaa huijauksen?

Vaikka vähän aikaa vasta on ollut tämä täällä niin ilmeisesti suomesta löytyy hyvin vähän ostajia noihin kalleimpiin kortteihin ainakin. Eli varmaan aika paljon saisi myydä halvempia kortteja eteenpäin, se minkä käsityksen olen saanut, beta silti kiinnostaa, vaikka ei välttämättä ne aivan kalleimmat kortit.

Sarja taisi ollakkin beta, ei alpha.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta