Muuta > Muuta keskustelua

Keski-maan velhot/MECCG kortteja/produktia?

<< < (4/4)

Possu81:
Mulla on jonkin verran vaihtotavaraa irtokortteina suomenkielisestä setistä sekä avaamatonta produktia hieman suomeksi ja englanniksi (challenger dekkejä tms). En ole katsonut miten paljon koko setistä tarkalleen ottaen puuttuu, ehkä muutama kymmenen korttia. Teetätin muutama vuosi sitten sellaisen pelilaudan ettei tarvitse kortteja käyttää matkustamiseen kun pelattiin muutama sealed suomenkielisillä korteilla.
Noista bokseista huomaa, että voisivat olla laadun ja muovitusmenetelmien puolesta esimerkiksi antiquities tai arabian nightsia, mutta hinnassa olisi kolme nollaa enemmän tällöin tai jotain. Korteissa on myös oikeastaan yhtä kauniita kuvat kuin mtg-korteissa kun samoja piirtäjiä paljon mitä MTG:ssa.

tyhjaarpa:
Koitetaas täältäkin jos näitä kortteja joltain löytyy ylimääräisenä ja on kiinnostunut myymään/vaihtamaan. Listalla 4 ensimmäistä tarvetta common/uncommon kortteja ja voin näihin vaihtaa suomen/englannin kielisiä rarejakin jos vaihdot kiinnostaa enemmän kuin myyminen. Etsinnässä pääasiassa m/nm kuntoisia kortteja.

3x Dark Tryst 12€ kpl
2x Ent in Search of the Entwives 3€ kpl
6x Chill Douser 2€ kpl
3x Weigh All Things to a Nicety 2€ kpl

The Lidless Eye 50€

Vuento:
Tuossa kaivelin varastoja ja löytyi oma vuosia vanha kokoelma lootasta ja kansiosta. Löytyyköhän Suomesta vielä porukkaa jota laput saattaisi kiinnostaa? Suurin osa sinireunasta enkkusettiä ja mustareunaista suomalaista, taitaa olla ihan ekaa sarjaa.

Edit: kortit menivät kaupaksi

tyhjaarpa:
Koitetaas löytyskö täältä suomenkielisiä kortteja nm/m kuntoisena kun alotin kasaamaan ARDA deckiä ja tälläset vielä puuttuis. Voin joko ostaa tai vaihdella suomen/englannin kielisiin kortteihin.

Ithilin Kiven Vaara
Matka Joutuu Pimeyden Mailla
Morgulin Yö
2x Narya
2x Nenya
2x Petturi
Piiritys
Sauronin Tahto
Vallan Kiusaus
Velhon Tuli
2x Vilya
4x Vanha Ystävä

Englanning kielisenä myös edelleen haussa Common/Uncommon kortteja

3x Dark Tryst 12€ kpl
2x Ent in Search of the Entwives 3€ kpl

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta