Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Onko korttini feikki?

<< < (3/5) > >>

Bassoveikka:
Tekstuuri, eli kuvapinnan rakenne on karkeampaa ja se nuo epäilyt herättikin. Foil stamp kyllä löytyy.

mtg_96:
Toivotaan että täältä saa apua sillä itse en osaa näitä feikkejä kauheammin erotella.

Eli asiaan, sain tuossa jokunen päivä sitten mcm:stä tilaamani japanifoil swan songit. Sanon jo tässä vaiheessa et myyjällä täydelliset statsit ja asioinut monta kertaa ennenkin. En aluksi huomannut korteissa mitään omituista, mutta tänään kun aloin pahveja tarkemmin tutkimaan huomasin että korttien pinta tuntuu jotenkin "limaiselta". Olen nyt näyttänyt kortteja noin 5 eri henkilölle joista useampi on pitkän linjan harrastaja itsekkin. Samoin yksi tuomari ja hänen silmissään kortit olisivat aitoja. Puolet ovat sanoneet että aitoja on, puolet taas että feikit. Joten en ole saanut asiaan varmistusta. En tiedä voisiko kyseessä olla joku print-error, en edelleenkään tiedä näitä asioita joten spekuloin vain.
Samalla en jotenkin usko että korttien väärentäjät osaisivat väärentää foileja mutta mene ja tiedä sitten.

Kuvan laitto tähän ei valitettavasti paljoa auta sillä kuvassa/sleevessä nää näyttää aivan aidolta. Kortin tuntuma on sen sijaan hyvin omituinen. Vertasin noita myös samaan swan songiin joka puhuu koreaa ja eron kyllä huomasi.

Korteille ei ole tehty sen suurempia testejä (valo/bend) jne, joten kysynkin osaisiko joku pk-seutulainen auttaa asiassa? Voin kiikuttaa kortit tarkastettaviksi sillä haluaisin tähän asiaan selvyyden, koska kortit eivät todellakaan olleet halpoja.

Gagis:
Käy näyttämässä Poromagialla. Osannevat auttaa, jos joku tarkkasilmäinen setämies on töissä.

Tuossa on ihan mahdollista, että tuntuma on outo, koska eri mantereilla ja eri kielillä kortit on usein painettu eri tehtaissa.

mtg_96:

--- Lainaus käyttäjältä: Gagis - 19.09.17 - klo 00:26 ---Käy näyttämässä Poromagialla. Osannevat auttaa, jos joku tarkkasilmäinen setämies on töissä.

Tuossa on ihan mahdollista, että tuntuma on outo, koska eri mantereilla ja eri kielillä kortit on usein painettu eri tehtaissa.

--- Lainaus päättyy ---

Kävin jo, näytin läpyskää kolmelle eri kundille, yks sanoi että aito, toinen ei osannut sanoa ja kolmas oli varma että feikki. Joten selvyyttä asiaan en sieltä saanut harmillisesti.

kivi:
Feikkifoileja on tähän mennessä tullut maailmalla vastaan todella vähän ja on tunnettua että japanilaiset kortit on painettu eri toimijan toimesta kuin eurooppalaiset joten tuntuma saattaa olla erilainen. Näkemättä en lähde arvioimaan, mutta todennäköisemmin ovat aitoja kuin feikkejä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta