Muu MTG > Aloittelija-alue

Aloitteleva pelaaja

(1/2) > >>

JiiPee95:
Morjesta vaan kaikille!

Olen siis täysin uusi tämän kyseisen pelin suhteen vaikka olenkin siitä jo vuosia sitten kuullut. Pohjustuksena kerrottakoon että olen joskus muinoin ala-asteella pelannut Duel Masters korttipeliä joka taitaapi olla myöskin Wizard Of The Coastin tuotoksia. Jokin aika sitten nuo vanhat kortit löytyivät ja pikkuveljen kanssa ollaan pelailtu niillä ja kyllähän se ihan yhtä hauskaa on ollut kuin joskus muinoin. Ikävä kyllä kyseinen peli ei taida olla enää voimissaan Japanin ulkopuolella niin minua kävi kiinnostamaan mitä muita keräilykorttipelejä olisi vaihtoehtoina.

Jonkin aikaa on nyt tullut katseltua Magic The Gathering videoita Youtubesta ja jopa latasin koneelle Magic The Gathering Arenan ja pari peliä siellä kokeilin. Ajattelin nyt sitten antaa pelille mahdollisuuden ja tilasin Game Night boxin koska se vaikutti kaikkein järkevimmältä vaihtoehdolta, eikä se nyt loppujen lopuksi hirveän kalliskaan ollut.

Kysyisinkin että jos peliin tykästyn oikein kunnolla ja haluan alkaa enemmänkin pelaamaan niin mistä kannattaisi aloittaa? Ilmeisesti ainakin Deck Builders Tool Kit pakkaukset ovat aloitteleville pelaajille hyviä pakkauksia kartuttamaan korttikokoelmaa. Onko jotain muita järkevämpiä vaihtoehtoja?

jolssoni:
Parhaan hyötysuhteen rahoillesi saat ostamalla tarvitsemasi irtokortit pakkoja varten suoraan esim. Sensei's Divining Shopista, Poromagialta tai MagicCardMarketista. Standardia vanhempiin constructed-formaatteihin voi tutustua esim. proxyttamalla tai pelaamalla Cockatricessa/Xmagessa ja pakkalistoja löytyy mtggoldfish.com ja mtgtop8.com. Jos raaputusarvat eivät ole juttusi, niin pusseja kannattaa ostaa vain draftaamista varten. Challenger Deck on ihan fiksu ja edullinen ostos, jos haluat nopeasti mukaan esim. paikkakuntasi mahdolliseen FNM Standardiin. Jos 2+ hengen moninpelit kiinnostavat niin valmiit Commander-pakat ovat myös vaihtoehto. Nyrkkisääntönä omia pakkoja rakentaessasi ei-Commanderiin muista pelata pelisettejä (4 kpl) parhaita kortteja sen sijaan, että ripottelet pakan täyteen satunnaista tauhkaa.

Nastaboi:
Kappas, samalla alafoorumilla olikin ylärivillä ihan kiinnitetty topic aiheesta. Lukaisepa se ensin.

Naabi:

--- Lainaus käyttäjältä: Nastaboi - 10.04.19 - klo 21:45 ---Kappas, samalla alafoorumilla olikin ylärivillä ihan kiinnitetty topic aiheesta. Lukaisepa se ensin.

--- Lainaus päättyy ---

Tässä tosiaan se, että nastalanka on viimeksi päivitetty vuonna 2013 ja osa vaihtoehdoista voi omasta mielestä suoraan sulkea nykypäivänä pois. Jolssonin vinkeillä pärjää aika hyvin. Challenger pakat ovat oikeasti jostain kotoisin ja commander on viihdyttävä formaatti uudemmallekin pelaajalle ja varmasti kasuaalipeleihin parempi vaihtoehto, kuin turnausformaatteihin tutustuminen.

JiiPee95:

--- Lainaus käyttäjältä: Nastaboi - 10.04.19 - klo 21:45 ---Kappas, samalla alafoorumilla olikin ylärivillä ihan kiinnitetty topic aiheesta. Lukaisepa se ensin.

--- Lainaus päättyy ---

Kappas syyllistyin näköjään yleiseen foorumijonne mokaan ja heti kyselen kiinnitetyistä topiceista  :P Pahoittelut tästä, puolusteluina voisin sanoa että alkuperäinen tarkoitukseni ei ollut kysyä tuota vaan ihan vain tehdä jonkinlainen avausviesti foorumille  ja tuo vaan juolahti mieleen siinä kirjoitellessa  ::)

Kiitokset tosiaan Jolssonille vinkeistä, täytyypä ottaa noita harkintaan jos tähän kiinostus rupeaa kasvamaan  :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta