Muu MTG > Aloittelija-alue

Aloitteleva pelaaja

<< < (2/2)

Possu81:
Hauskinta on jos saat jonkun kaverisikin innostumaan.

sademasokisti:
Hei!

Loistavaa kun olet löytänyt tiesi takaisin korttipelien ääreen. Kuulin sivukorvalla täällä puhuttavan Duel Mastersista ja tosiaan korttiharrastus on yllättävän paljon elossa täällä Suomessa, vaikka alkuperäinen englanninkielinen peli lakkautettiinkin 2006 (jatkuu Japanissa, kuten mainitsit). Aktiivisia harrastajia löytyy kymmenittäin ympäri Suomea ja virallinen yhdistyskin Duel Mastersille on Suomessa perustettu. Yhdistykseen ja sen toimintaan pääset tarkemmin tutustumaan nettisivujen kautta https://www.duelmasters.fi/. Kaikille avoimia virallisia tapahtumia järjestetään muutaman kerran vuodessa (yleensä Tampereella) ja yhdistykseltä sekä sen jäseniltä löytyy paljon korttitarjontaa. Nettisivuilta pitäisi löytyä tie foorumille, instagramiin ja whatsapryhmään jos satuit kiinnostumaan :).

Nyt kun sain tämän käsiteltyä, niin mätky on myös aivan loistava vaihtoehto ja peliseuraa löytyy paljon varmemmin, kuin Duel Mastersin saralla. Duel Mastersin -harrastajien joukossa kuitenkin erittäin moni harrastaa myös mätikkää DM:n ohella.

nasuliisa:
Itselläkin on takaisin paluu korttien pariin vuosien jälkeen, saas nähdä miten sujuu. Toivottavasti balanssi ei ole niin älytön, kuin mitä Hearthstonessa on nykyään  ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta