Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

Vaihtokauppa, hukkaan menneet kortit ja käytäntö mtg-suomessa

<< < (2/3) > >>

kivi:
Ylläpidon edustajana vahvistan että sääntö on kyllä voimassa ja kuten WoRMaSTeR tuossa jo totesi, mieluummin valitsemme selkeän säännön kuin jotain epämääräistä vaikka se antaakin vastaanottavalle osapuolelle mahdollisuuden epärehellisyyteen.

Suomen Postin tilanne juuri nyt on vähintäänkin kaoottinen ja on hyvin mahdollista että kirje päätyy lopulta ihan oikeaan osoitteeseen. Itsellä on tässä viimeisen vuoden aikana ollut luvattoman paljon lähetyksiä jotka ovat tulleet perille ronskisti myöhässä, asia mikä aiemmin oli lähes tuntematonta.

Jos te vaihtajat keskenään sovitte jotain muuta millä korvaatte tämän ongelman, se on myös ok, mutta sääntöjen puitteissa lähettäjä on vastuussa lähetyksestään.

Ksanen:
Eikös tällä foorumilla aika monella lue myyntilistan alussa/"säännöissä", että ei ota vastuuta jos kirjaamaton kirje katoaa matkalla? Onko se ihan legit vastuuvapautus näistä säännöistä?

kivi:

--- Lainaus käyttäjältä: Ksanen - 07.09.19 - klo 17:42 ---Eikös tällä foorumilla aika monella lue myyntilistan alussa/"säännöissä", että ei ota vastuuta jos kirjaamaton kirje katoaa matkalla? Onko se ihan legit vastuuvapautus näistä säännöistä?

--- Lainaus päättyy ---

Ei ole vastuuvapautus. Se on sama kuin ilmoittaisit että nopeusrajoitukset eivät koske sinua ja sitten ajaisit ylinopeutta tutkaan.

Tietenkin pahin rangaistus mitä foorumin sääntöjen rikkomisesta saa on bännit, mutta jos haluaa noudattaa foorumin sääntöjä niin yhtä hyvin voi jättää moiset tekstit pois. Jos treidaat foorumilla, sitoudut noudattamaan sääntöjä.

Jos postitus pelottaa kovasti, suosittelen treidaamaan naamatusten.

Possu81:
Eli yhteenvetona suositus on, että lähettäjä vastaa ja jos kortit eivät menneet perille niin negatiivinen palaute, koska mahdollinen rippaus-tapaus?

ZH35:
Yhtä hyvin ostaja voi kusettaa. Lähetys saapuu, mutta alkaa valehtelemaan ettei ole saanut kortteja. Simple as that...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta