Muu MTG > Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat

Arvoturnaukset 2020

<< < (2/4) > >>

Aribaba:

--- Lainaus käyttäjältä: jkk - 18.10.19 - klo 12:33 ---
--- Lainaus käyttäjältä: zeeAbe - 18.10.19 - klo 01:38 ---Joo esimerkiksi kaakkoisaasiaan ei taidettu laittaa yhtäkään GPtä ensivuodelle. Internethuhujen mukaan alueen eventit on pyöritetty vähintäänkin vasenkätisesti koska CFB on ulkoistanut järjestämisen jollekkin paikalliselle taholle.

--- Lainaus päättyy ---

Sitä en tiedä miten hyvin/huonosti ne GP:t on hoidettu siellä, mutta kallista se on CFBE:lle. Euroopassa ja Yhdysvalloissa CFBE:llä on käytössä ns. GP kittejä (eli GP:n pyörittämiseen tarvittava materiaali tulostimista ja mustekynistä aina niihin lakanoihin joissa on Jacen naama) joita liikutellaan rekalla turnauksesta toiseen. Kaakkois-Aasiassa tällaista kittiä ei ole käytössä ja jos olisi niin sen liikuttelu olisi monimutkaisempaa kuin isommilla markkinoilla. Paikallisten partnerien käyttäminen on välttämätöntä logistisista mutta potentiaalisesti myös lakiteknisistä syistä.

Järkevistä syistä huolimatta on erittäin huolestuttavaa etttä CFBE jättää pienemmän markkinat näin huomiotta, enkä usko että tämä on WotCinkaan mielestä positiivinen asia.

--- Lainaus päättyy ---

Kaipa siellä Kaakkois-Aasiassa saisi halvalla työvoimalla ja nopealla aikataululla tuotettua lisää tuota materiaalia...

malin:
GP-formaatit julkistettu 24.4. asti -> avauspostaukseen päivitetty kolmen ekan Euroopan GP:n formaatit.

Farseer:
Praha, Liverpool ja Barcelona voisivat kiinnostaa, jos ovat jotain järkevää formaattia. Siis lähinnä limitediä.

Onhan se positiivista ettei Eurooppa kärsi, mutta silti tuo vanhan maailman GP-turnausten määrä on parhaimmillaankin aneemista.

kivi:
Riippuen formaatista tuo Unkarin GP voi vetää todella nopeasti venuen täyteen. Muutenhan noissa lokaatioissa ei ole mitään yllättävää ja mukavaa toki että on noinkin monta turnausta Euroopassa.

Rhianne:
Bilbaossa pelataan GP/PT:tä jälkeisenä maanantaina eurofutista Espanja-Ruotsi. Tästä johtuen lentojen hinnat ovat jo nyt nousussa, ja majoituspaikkoja on vapaana reilusti normaalia vähemmän. Eli tuonne lähtijät ottakaahan tämä huomioon ja hoitakaa bookkaukset riittävästi etukäteen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta