Muu MTG > MTG yleensä

Voi Poistaa.

(1/4) > >>

ProxyMTG:
Voi Poistaa.

Demppa:

--- Lainaus käyttäjältä: ProxyMTG - 02.08.20 - klo 15:37 ---Tästä on lähetetty yksityiskohtaisempi viesti Wizards of the Coastille jossa on mukana asiaan liityvät markkinointistrategiat ja pidemmät sepostukset. Oletan etteivät halua tehdä asialla mitään jonka takia mietin että asian voisi toteuttaa ihan yksityishenkilönä.
--- Lainaus päättyy ---
Hyvä, että tämä askel on otettu. Vastaus tulee epäilemättä olemaan "ei". Kyseessä ei ole rahan tekeminen heidän IP:llään, vaan ajatus siitä että olisi olemassa jokin tuote johon heidän IP on helposti sekoitettavissa ja johon heillä ei ole kontrollia. Omien immateriaalioikeuksien puolustaminen on myös oikeudellisesta näkökulmasta hyvin tärkeää, koska oikeudenhaltijat eivät halua myöhemmin joutua tilanteeseen jossa tällaista todistetusti matalampaa kontrollia käytettäisi heitä vastaan.

Noita custom-settejä on netissä pilvin pimein ja mielestäni on ihan hauska että porukka niitä väsäilee. Kyseisten settien tuotteistaminen onkin jo monta kertaluokkaa hankalampi asia.

ProxyMTG:
Voi Poistaa.

zeeAbe:

--- Lainaus ---Tästä on lähetetty yksityiskohtaisempi viesti Wizards of the Coastille jossa on mukana asiaan liityvät markkinointistrategiat ja pidemmät sepostukset. Oletan etteivät halua tehdä asialla mitään jonka takia mietin että asian voisi toteuttaa ihan yksityishenkilönä. Internetistä löytyy suoraan sivuja jossa voi liittää kuvan ja tekstin omiin kortteihin.
--- Lainaus päättyy ---

Niin paitsi lähettävät jossain kohtaa viimeistään pyynnön lopettaa heidän IPnsä käyttö, jonka rikkomisesta todennäköisesti siirrytään lakipuolelle, viimeistään siinä kohtaa kun ruvetaan harrastamaan fyysisten asioiden tekemistä.

Tähän päälle: Oletko miettinyt millaisia kuluja tähän tulee? Boosterit maksavat printata pienissä erissä nopeasti omalta painoalan kokemukselta arvioituna taalan kappale kun puhutaan pienistä eristä (lue: vähintäänkin alle 5-numeroin, todennäköisesti 6-numeroinen määrä pusseja). Jos boksit ovat MTG kokoisia eli 36 boosteria niin joku 1000 pussia ei ole yhtään mitään. Toivottavasti ei ole vielä otettu pankkilainaa tämän rahoittamiseksi.

ProxyMTG:
Voi Poistaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta