Muu MTG > MTG yleensä

Meikäläisen best of 3 -drafteja Magic Areenassa

(1/3) > >>

Padishar:
Päivitys 31.1.2021:
Kaldheimia pukkaa. Aika pommirarekas formaatti, mutta ei se pöllömmältä vaikuta. Draftaan setin kaikki kortit x4 ja jokainen drafti menee tuubiin. Saa nähdä kuinka monta draftia menee, että on täysi setti kasassa. Aloitin syksyllä BO3-drafteilla, mutta nyttemmin pyrin myös rankkaamaan limited-ladderissa itselleni qualifier inviten. Esimerkiksi tammikuulta saan nyt kutsun. Joten helmikuussa tulee olemaan traditional draftin lisäksi myös BO1-premieriä tarjolla. Ja onpa sieltä vihdoin tulossa myös BO3-sealedia Areenaan ensimmäistä kertaa ikinä viikon ajaksi, ja sitähän on pakko koittaa muutama kerta.

-----

Tein vuosia sitten tänne MtGSuomeenkin linkkaamiani Magic Online- ja pari Hearthstone-videota Youtubeen, mutta se jäi sitten jossain vaiheessa sikseen.

Olen Magic Areenan myötä kilahtanut aika kovasti jälleen Magicciin, ja drafti-intoilijana olen sitten siellä pyörähtänyt ns. infiniteksi ja draftaan lähes päivittäin ja päätin sitten selitellä draftit (tällä kertaa rallienglanniksi, koska planeswalkerhan äännetään pleinsvolkker) YouTube-kanavalleni. Mikäli ei meinaa löytyä riittävästi drafteja katsottavaksi, niin tuolta kanavaltani sitä löytyy.

SahtiAine:
Tykkään sun informatiivisesta ja analyyttisestä tyylistä sanoittaa pikkejä ja pelauksia. Noiden videoiden perusteella oot mun subjektiivisella "kiinnostaa katsoa kun kaveri pelaa" -listalla top kolmessa lukuisien twitch-streamaajien ja youtube-sisällöntuottajien joukossa.

Arvelen ettei natiiveillakaan pitäisi olla mitään valittamista englanninkielen käytön suhteen.

Lisää vain tulille!

Padishar:
Kiitos palautteesta! Teen videoita ihan omaksi huvikseni, eli en sinänsä ressaa kanavan suosiosta, mutta kyllä se silti hieman motivoi, että niitä joku tykkää katsella. Drafteja on pari tulossa lisää kunhan editoin ja uploadaan, ja luultavasti 1-3 draftia viikossa on tahti toistaiseksi. Formaatti muuttunee KLD Remasterediksi sitten kun se tulee, vaikka siitä luultavasti ei BO3:sta tarjolla olekaan.

Yabo:
Näitä lisää! Itsekkin tykkään kovasti tuosta, että avaat ajatuksen jokaisen pickin takaa.

Padishar:
Kiva kuulla! Koitan vielä tasapainotella sujuvan etenemisen ja riittävän päätösten perustelun välillä. En halua liikaa jaaritella joka välissä. Eilisissä muutaman oluen vaikutuksen alaisena tehdyissä nauhoituksissa tuli ehkä höpötettyä turhankin paljon, mutta eiköhän se luonnollinen rytmi sieltä jossain vaiheessa tule.

Lisää tulossa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta