Muu MTG > MTG yleensä

Meikäläisen best of 3 -drafteja Magic Areenassa

<< < (2/3) > >>

Padishar:
Kaladesh remasteredeja tulossa nyt. Pari ZNR:ää myös jemmassa, jotka päivittyy kunhan saan uploadattua.

Linkit päivitetty ensimmäiseen postaukseen.

KajaaninOlli:
Viihdyttävää matskua ja hyvää pohdintaa sekä dräftätessä että pelatessa. Harmillisesti keskivertovastustajat noissa traditional dräfteissä ovat vaan niin älyttömän huonoja, että itsellä loppui mielenkiinto katsella sitä kämmäilyn määrää kohtuu nopeasti. Tsemppiä joka tapauksessa jatkoon videoiden kanssa.

-Olli

Padishar:
Juu, päätä ei huimaa taso aina, se täytyy myöntää. Pidän vaan BO1:stä huonompana formaattina monestakin syystä, joten en sitä juuri koskaan draftaile. Ehkä ensi kuussa kun KLR:ää pystyy draftaamaan vain Premierinä, niin saatan sitä vielä jatkaa sillä formaatilla ja lykätä kanavalle. Tosin draftailu varmasti vähenee, jos Cyberpunk 2077 julkaistaankin nyt ilmoitetusti joulukuun kymmenes päivä sen sijaan että taas lykättäisiin.

Joka tapauksessa nyt viikonloppuna tulee draft challenge, joka on BO3:sta ja ainakin palkintostruktuurin osalta aika kilapailullinen. Joten saa nähdä minkä laatuista peliä siellä tulee kokemaan. Tulen niitä muutaman runin kyllä ehdottomasti pelaamaan ja juutuubiin lätkäisemään.

Aikataulullisista syistä lopetin nyt ainakin toistaiseksi videoiden editoinnin ja pistän tuubiin nauhoitukset ns. raakana. Downtimeä pickien/vuorojen aikana on tästä syystä nyt enemmän, mutta helpostihan videossa muutaman sekunnin skippaa tyhjiä kohtia eteenpäin tuplatäppäämällä kosketusnäyttöä tai näppiksen nuolesta jos tietsikkaa käyttää.

jaycool:
Hyviä videoita on!

Tosiaan viime videossa selitit tuosta ns. raakavideosta niin turhaan sitä "pahoittelet" yms. On ihan yleistä että striimejä upataan tubeen.
Keskityt vaan itse asiaan.. miksi joku pickki on sinun mielestä paras siinä tilanteessa ja mitkä olisivat muut vaihtoehdot.

Matseja en niinkään katsoa. Ehkä jonkun ekan että näen että miten pakka rullaa. Yritän itse ahmia sinun tietoutta miten draftata mahdollisimman hyvin.

Mutta kiitos sinulle näistä!

Padishar:
Lisätty KLR Draft Challengeja pari kpl, lisää tulossa. (Linkki aloitusviestissä)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta