Kortit ja pakat > Legacy

Mono Black

(1/2) > >>

barros:
https://www.mtggoldfish.com/deck/3541291#paper

Rakensin mustan pakan, jossa sidelle tarvitsen mietteitä ja mainiin vielä jotakin. Ehdotuksia otetaan vastaan.

SahtiAine:
Pakka vaikuttaa aivan liian hitaalta turnausmuotoiseen legacyyn.

Häirintäpaketti ei minusta vaikuta riittävältä ja uhkat ovat kovin kalliita. Vaikka ne saisi rituaalilla peliin nopeammin niin törmäävät usein forceen tai swordsiin. Landipuolella on hauskasti haettu utility-landeja joita on mahdollista pelata pakan yksivärisyyden ansiosta. Cabal Coffers ei tuota lainkaan manaa noin vähillä swampeilla ja memorial to folly tuntuisi myös aivan liian kömpelöltä. Coffersia voisi yrittää parantaa Urborg, tomb of yawgmothin avulla, mutta en ole vakuuttunut

Tämän tyylistä dekkiä pyrkisin kehittämään 8rackin suuntaan. Listoja mistä löytyy kortti-ideoita on varmasti sillä pakan nimellä haettavissa.

Mikäli tämä on tarkoitettu keittiönpöydälle niin siitä vaan sleeveihin ja pelaamaan!

Yms:
Vaihtaisin paljon noita neljän+ manan droppeja vähintään sidelle; Murderous Rider ja Plague Engineer sopivat mainiosti maindeckiin niiden tilalle.Spawn of Mayhemia en välttämättä pelaisi ollenkaan Nighthawk Skavengerin ja jopa Vampire Nighthawkin hoitaen saman työn paremmin vähemmällä manalla. Phyrexian Obliterator on hiukan siinä rajalla miten sitä haluaisi pelata; toisaalta se on voittamaton matseissa missä vastustaja haluaa myös miehiä pöytään, mutta neljä manaa 5/5 tramplesta on aika paljon.

Landien suhteen olen hyvin samoilla linjoilla SahtiAineen kanssa. Lisäswampit antavat huimasti lisätehoa koko manabaselle, mutta Cabal Coffers olisi silti varsin heikko curven loppuessa neljään. Poistaisin Memorial of the Follyt ja tiputtaisin Ifnir Deadlandsit yhteen. Phyrecian Tower ei vakuuta ollenkaan ykkösdroppien puuttuessa, ja ainoat kakkosdropitkin ovat sellaisia ettei niitä haluaisi turhaan säkätä siihen.

1kpl Sinkhole tuntuu aika turhalta, menisin sen kanssa joko 4 tai 0 koko 75 kortissa.

kaMeli85:
Vaikka kortti onkin hyvä, niin ekaksi cuttaisin kyllä nuo ritualit tällaisesta 'reilusta' pakasta kokonaan. Siitä saadaan vaikkapa sinkholet 4:ään ja lilianat 3:een. Ja kai tuohon kannattaisi ainakin bobit saada johonkin mahtumaan..

barros:
1-2 pelasin ja voitin pelkästään Bant Lands pakan. Hävisin dredge/vengevine viritelmälle ja Uro/Oko/Shark Typhoon pakoille puolestaan ja harjoituspeleissä Gobboille tänään. Pakasta cuttasin landejä Swampeiksi ja lisäsin Nighthawk Scavenger x4. Bob ja muut mustat ykkösdropit menee seuraavaan turnaukseen mukaan pakkaan. Halvennan täten pakan mana cost määrää kokonaisuudessaan ja ritual on syy miksi tätä läjää vielä testaan joskun lekassa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta