Kortit ja pakat > Keittiönpöytäpakat

Historialliset battle boxit 1993-2021

(1/1)

Sakri:
Sain viimein puolen vuoden projektin päätökseen, missä suunnittelin battle boxit (https://mtgbattlebox.com/rules/) kaikille Magicin blokeille historian hämäristä nykypäivään saakka. Ideana oli pitää kunkin boksin budjetti noin max 100 eurossa, joskin alkupäässä käytin hyväkseni old school -kokoelmani hieman arvokkaampia kortteja. Suurin osa bokseista on 100-120 korttia, mikä on battle boxiksi pieni, joten yhdistän sellaiset yleensä jonkin toisen boksin kanssa (suositus boksin kuvauksessa). Melkein kaikki olen saanut jo rakennettua lukuunottamatta loppupään bokseja. Näillä kelpaa pelailla jonkin aikaa :). Jossain vaiheessa voisi kokeilla toimivuutta drafti cubeinakin. Kommentit ovat tervetulleita!

Linkki korttilistoihin: https://deckstats.net/decks/161851/f84855/

Azakael:
Ihan yleisesti battle boxit on kyllä mahtavia. Ei tartte murehtia että osuuko eri pelaajien pakkojen tasot yksiin.  Mulla on nykyisellään kasassa vain multiplayer-boxi, jossa on kaikenlaista pientä house rulea. Merkittävimpänä yhteisen pakan lisäksi yhteinen grave. Nämä muuttaa monien korttien toimintaa ihan oleellisesti. Virkistävää vaihtelua, kun tutut kortit toimiikin ihan eri tavalla, ja tuntemattomat paskararet onkin yhtäkkiä älyttömiä pommeja.

TIM82:
Battle boxien testailu olis kyllä listalla about ykkösenä kun tästä kuppakaudesta päästään, jos vain moiseen pöytään päätyy jossain Turussa tai Helsingissä. Kaipa tuommoista voisi itsekin koettaa koostaa, 93-94 ja Ice Age löytyisi ainakin kortit.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta