Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

Ilkka_s

(1/1)

kivi:
Ongelmia käyttäjän Ilkka_s kanssa treidissä. Treidin hierontaa tehtiin pitkän kaavan mukaan, mutta 29.7. homma lyötiin lukkoon ja sain omat korttini postiin perjantaina 1.8.

Ilkka laittoi viestin 3.8. "Lähdin sitten kotoa perjantaina aamulla ja huomenna jatkan saksaan... Tietenkin unohdin lahjakkaasti sun kuoren kotiin eteisen pöydälle. Lähtee siis liikkeelle vasta tiistaina 12.8. anteeksi tästä viivytyksestä."

Sattuuhan sitä. Odottelin ja pistin 18.8 YV:n missä tiedustelin korttien kohtaloa. Totesin että hän ei ole käynyt foorumilla sitten 4.8. aamuyöllä (eikä ole sen jälkeenkään). Odottelin lisää ja lähestyin FB:n kautta 23.8. ja kyselin oliko jotain unohtunut mihin tuli välittömästi vastaus että kortit lähtevät extrojen kera välittömästi (mikä on sinänsä mielenkiintoista koska kyseessä oli lauantai).

Viimeisen kerran lähestyin seuraavana keskiviikkona 27.8 ja kerroin että ei ole vieläkään kortteja näkynyt. Nyt aikaa alkaa olla kulunut luvattoman pitkään ja joudun tekemään tämän threadin. Uskon että tälle löytyy looginen selitys ja että OikeaElämä(tm) on iskenyt hiekkaa rattaisiin, mutta toivon että selitys ja kortit saapuvat perille. Toivottavasti kellään muulla ei ole treidejä hänen kanssaan kesken.

shazzle:
Joo itsekin Ilkka_s:n kanssa jo vuosia sitten hyviä vaihtoja tehneenä uskon että vika lienee elämäntilanteessa. Kortit pitäis silti saada johonkin väliin lähetettyä.

Toivon että hommat hoituu.

kivi:
Viimeinkin kontakti:

"Työpaikan lähtevien laatikkoon jätetty jo reilusti yli viikko sitten... Selvitän asian huomenna, jos ei muu auta niin ostan sulle uudet"

kivi:
Keissi on nyt suljettu, kortit olivat kadonneet postissa, sain korvaavat (ja paremman kuntoiset) Poromagian kautta 28.9.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta