Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

Mollanaattori

(1/2) > >>

chillygel:
Ostin n. 3 vkoa sitten (4.1.2017) 1 tarmon ja 2 dark confidanttia (+kirjattu kirje = 150€) käyttäjältä Mollanaattori. Raha meni maksuun tuolloin 4.1. Tästä sitten alkoi venyminen.

Kaveri katosi tämän jälkeen pitkäksi aikaa kuin pieru saharaan, kunnes vasta 16.1 laittoi viestiä ja pahoitteli venymistä joidenkin tärkeiden menojen takia ja väitti lappujen olevan silloin postissa... Myös on vähän kiikun kaakun tiedossa onko kaveri oikeasti intissä vai ei (lukee ainakin H/W-listalla, mutta ei myynti listalla), joten oletin alkuun että tämä saattaisi olla mahdollisesti vaikuttajana venymiseen. Nyt Melkein koko viime viikon kysellyt seurantakoodin perään (olettaisi että olisi itsestäänselvyys antaa heti kättelyssä koodi ostajalle). Kerran kävi paikalla kun laitoin ensimmäisen kyselyn (20.1) ja varmasti nähnyt viestini, mutta eipä ole vastannut.. Alkaa jo pikkuhiljaa kismittään tämä turha odottelu..

Tietääkö kukaan herran liikkeistä?

Frost:
Ei se oo enää intissä ollu tänä vuonna. Pelaa vaan OverWatchii ja juo ES 24/7 nii ei varmaa oo kerenny vastailee.

Pifase:
Rikosilmoitusta...

barros:
Jos ei maksa tuota summaa takaisin, niin soita poliisille ja tee ilmoitus. Toisaalta voi pyytää vielä antamaan tai postittamaan tapaukseen liittyvät kortit.

syfilisx:
Barros tietää mistä puhuu. Suosittelen uskomaan neuvoa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta