Kortit ja pakat > Keittiönpöytäpakat

Uusittu susipakka :)

(1/3) > >>

DogMeat:
Koko dekki: 64 Lappua, jos laskin oikein.

Maat:
9x Forest
3x Plains
1x Savannah
1x Elfhame Palace
2x Swamp
3x Krosan Verge
Yht. 19

Elukat:
4x Lone Wolf
4x Tundra Wolves
4x Howling Wolf
4x Dire Wolves
1x Wyluli Wolf
1x Wolf Pack
Yht. 18

Enchantmentit:
1x Worship
1x Spirit Link
4x Armadillo Cloak
3x Exploration
2x Rancor
Yht. 11

Loput Loitsut:
1x Demonic Tutor
1x Mind Twist
2x Unearth
2x Pack Hunt
2x Howl From Beyond
4x Glimpse Of Nature
4x Lay Of The Land
Yht. 16

---------------
Hym.. Olen laittamassa pakkaan vielä 3x Savannah kun ne saan, sekä 2x Rancor, Spirit linkin, Fastbondin, 4x Aluren ja Urza's Incubator.. Pitäisi mahdutta myös Naturalizetkin mukaan... Mitä ottaisitte pois ensisijaisesti silloin?  Mitä kannattaisi muutenkin muuttaa, tai lisätä tms mielestänne?

Asagura:
// 1cc
        1 Steelshaper's Gift
        4 Tundra Wolves
// 2cc
        1 Aspect of Wolf
        1 Lightning Greaves
        3 Rampant Growth
        4 Terror
        3 Howl from Beyond
// 3cc
        3 Dire Wolves
        4 Lone Wolf
        2 Loxodon Warhammer
        2 Grafted Wargear
// 4cc
        4 Howling Wolf
// 5cc
        4 Arctic Wolves
// Land
        9 Plains
        12 Forest
        3 Swamp

DogMeat:
Hmh... Onkohan toi nyt sitten parempi... :S Muita neuvoja?

Asagura:
Niin no selitykset vois olla paikallaan :/

Eli mitä tulee sun dekkiin... No, susidekinhän varmasti pitäisi olla aggressiivinen. Sen takia kortit kuten Prismatic Strands, Castle ja Spidersilk Armor ja Slagwurm Armor joutaa pois.
Feldon's Cane ja Piper's Melody eivät ole tarpeen, turhaa card-disadvantagea.
Wolf Pack ja Silver Seraph ovat ihan mielenkiintoisia creatureita, varsinkin Wolf Pack, koska... uhm... se on wolf, mutta casting costit ovat aivan liikaa tälle dekille.
Whispersilk Cloakille ei ole käyttöä, Lightning Greaves ajaa saman asian ja antaa hasten. Unblockability ei ole tarpeen koska blokit ei auta kuitenkaan ripeitä jyrääviä wolfeja vastaan joilla on Loxodon Warhammerit kädessä (paws? tassut o_O).

Ok, sitten mun parannusehdotuksia:
Mana basea, on korjailtu hieman. Rampact Growthit nopeuttaa alkua ja niillä saa haettua sen puuttuvan Swampin tai Plainsin.
Equipmenttien ja creature enchantmenttien määrää on laskettu, koska niita ei tarvitse kuin yhden/kaksi peliin. Steelshaper's Gift on lisätty jotta voi hakea tilanteen vaatiman equipmentin. Grafted Wargear on varteenotettava varuste, Wolffi myös näyttää hienommalta kun se on Wargearoitu eikä Hammeri kädessä (tai miks ei molemmat? -täydellinen sotakone kun vielä Texas Bootsit (Lightning Greaves) jalassa).
Creaturebaseen ei ole tullut paljoa muutoksia. Merkittävimpänä kuitenkin on Arctic Wolvessien lisäys 4:ään koska 4/5 on aika peto ja ylimääräinen kortti kelpaa lähes aina. Upkeep on tietty melko suolava, mutta Wolffi ja Hammeri pöydässä meinaa sitä, että upkeeppiä ei montaa vuoroa tarvitse maksaa.
Creature-removalia kannattaa usein olla, joten esim. Terrorit voisi lisätä (tai Swords to Plowshares/Pacifism, tosin Terror sopii paremmin teemaan). Lisäksi artifact/enchantment -tuhoamista (naturalize/disenchant) voisi harkita; riippuu millaisia pakkoja vastaan pelaa.
Howl from Beyond ei välttämättä ole parhaita kortteja pakassa mutta mikäs sen hienompaa kuin vastustajalla 9lifeä, itse kuolisit ensivuorolla, 6 ländiä pöydässä, hyökkäät Wargearoidulla Tundra Wolvesseilla, "torjujia?", "ei", täppäät 6 ländiä ja castaat Howl from Beyondin 5:llä, "Auuuuuuuu!!"

DogMeat:
uppista

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta