Kortit ja pakat > Commander

Elder Dragon Highlander - Mitä, miksi, ja kuinka paljon?

<< < (2/4) > >>

Laukkanen:
EDH:ssa bannimuutoksia:
http://forum.dragonhighlander.net/EDH_Forum/viewtopic.php?f=1&t=4124

Onhan toi Rofellos+staff combo lievästi kilipäinen, mutta en päässyt itse edes vielä kokeilemaan. Onkos Helsingin alueella muuten EDH-pelaajia, haluaisin joskus kokeilla tätäkin.
Erittäin hyvin kirjoitettu topic-artikkeli muuten.

Assariah:
Olisiko aiheellista muutta tuosta tekstin alusta että rules tekstissä olevat manasymbolit toimivat myös väreinä pakalle? Esm. memnarch

Laukkanen:
Tosiaan sen verran hyvä alustus tuo eka posti että ei mielellään jättäisi tähän nyt kun muutoksia formaattiin on tullut. Niin ja Emrakul on bannissa. Ja formaatti on nykyään Commander.

Tämä kelvannee tiivistykseksi noista muutoksista

GhettoBoyFIN:
Kannattaako EDH:ssä rampata jonkin verran manaa, jos haluaa kenraaliksi esimerkiksi converted mana costiltaan 5 kokoisen Jor Kadeenin, kun kuitenkin moni varmaan haluaa toisten kenraaleista eroon suht. nopeasti ja kenraalin kutsuminen alkaa maksamaan maltaita jo parin tapon jälkeen.

Karjanvarastaja:

--- Lainaus käyttäjältä: GhettoBoyFIN - 09.05.11 - klo 13:52 ---Kannattaako EDH:ssä rampata jonkin verran manaa, jos haluaa kenraaliksi esimerkiksi converted mana costiltaan 5 kokoisen Jor Kadeenin, kun kuitenkin moni varmaan haluaa toisten kenraaleista eroon suht. nopeasti ja kenraalin kutsuminen alkaa maksamaan maltaita jo parin tapon jälkeen.

--- Lainaus päättyy ---

Manavehkeet ovat totta kai erinomaisia EDH:ssa ja erittäin suositeltuja. Poikkeuksena lähinnä toimivat Dark Ritualit ja vastaavat efektit lapuilla, jotka eivät tuo lainkaan korttietua, pikemmin päinvastoin. Priest of Gix toisaalta on loistava, onhan sentään käytännössä ilmainen beater-kääpä joka korjaa manat vaikkapa Necropotenceen. Tässä pikavedos vaikkapa hyvistä ja yleensä nähdyistä manavehkeistä, niitä tosiaan on erittäin runsas valikoima:

Sol Ring
Gauntlet of Might/Power
Coalition Relic
Mana Crypt
Darksteel Ingot
Dimir, Izzet yms yms Signet
Cabal Coffers
Phyrexian Tower
Phyrexian Altar
Bopit, lantut sun muut tontut
Heartbeat of Springs
Gilded Lotus
Mox Diamond
Mox Opal
Chrome Mox
Lotus Bloom
jne jne jne


Pidemmissä peleissä manaa kyllä kertyy sangen runsaasti, joten vaikka kenraalisi kuopattaisiin kymmenisen kertaa, niin kyllä se sieltä takaisin saadaan sangen vähäisellä vaivalla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta