Kortit ja pakat > Commander

EDH-pakka hakusessa

(1/2) > >>

Kyösti:
Moro

Nyt olisi hakusessa HAUSKA EDH-pakka. Eli ideana olisi kasata pakka, jolla kyllä voi voittaa, mutta lähinnä, että sillä olisi mukava pelata. Vähän erilaisia comboja, lappuja ja kikkoja, ei mitään excellillä laskettua täydellisyyttä. Sinimusta olisi mukavimmat värit, mutta kaikki ehdotukset otetaan kiitollisena vastaan =)

Demppa:
EDHREC lienee tutustumisen arvoinen sivusto, sieltä löytyypi eri komentajia, niille arkkityyppejä ja edelleen niille esimerkkilistoja ja korttistatistiikkaa.

Naabi:
Ongelma lienee hauskuuden subjektiivisuus. Tietämättä sen enempää teidän pelaajaporukan tasosta, metasta tai sinun henkilökohtaisesta mieltymyksestä, budjetista, pelitaustoista; on aika turhaa mennä veikkaamaan mikä voisi olla hauska pakka.

Combotkin on vähän sellanen juttu, missä jotku peliporukat joko haluaa pelin voittavia kahden kortin slämmejä pakat täyteen, kun taas toisaalla niitä karsastetaan ihan kunnolla.

Oma ehdotus on varmaan vaan, että menet scryfalliin hakemaan legenda creatureita halvimmasta CMC:stä lähtien ja katot ekan mikä näyttää mielenkiintoselta ja lähet siitä liikkeelle. Ei niitä sinulle hauskoja lappuja osaa oikein kukaan muu keksiä. Ehdotuksiakin on sitten aika paljon helpompi heitellä, kun on edes suurinpiirtein suunta mihin haluat mennä.

zoukka:
En pelaa EDH:ta, mutta ei se nyt niin vaikeaa voi olla ehdottaa pakkoja OP:n määritelmillä. Sisältää dimiriä, ei pallit seinään optimoitu, mutta jotain combokkaita voittokeinona saa selvästi olla.

”Eti goldfishistä” tyyliset replyt pitäs mun mielestä suoraan deletoida foorumeilta.

Naabi:

--- Lainaus käyttäjältä: zoukka - 20.07.20 - klo 19:22 ---En pelaa EDH:ta, mutta ei se nyt niin vaikeaa voi olla ehdottaa pakkoja OP:n määritelmillä. Sisältää dimiriä, ei pallit seinään optimoitu, mutta jotain combokkaita voittokeinona saa selvästi olla.

”Eti goldfishistä” tyyliset replyt pitäs mun mielestä suoraan deletoida foorumeilta.

--- Lainaus päättyy ---

Ei millään pahalla, mutta toi sunkin viestin sisältöarvo lähestyy aikalailla nollaa.

Mitä yritin sanoa, oli että on paljon helpompaa tehdä ehdotuksia, jos lähtöasetelma on edes jollakin lailla spesifisempi. "Ettikää mulle pakka" tyylisiin kysymyksiin ihan oikeasti se vastaus todennäköisesti on, että eti goldfishistä. On ihan täysin mahdotonta henkilöä tai taustoja sen enempää tietämättä sanoa mitään mikä saattaisi olla se juttu. EDH:ssa varsinkin, kun ihmiset yleensä sattumalta löytävät sen niiden helmet mitkä kolahtaa.

Mutta jos on esimerkiksi tieto mistä komentajasta lähetään liikkeelle ja minkälaiseen pakkaan ollaan pyrkimässä niin siihen on jo ihan oikeasti mielekkäämpi miettiä ehdotuksia.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta