Kortit ja pakat > Keittiönpöytäpakat

Mono B discard

<< < (2/3) > >>

Sämpylä:
No ehdottomasti Nezumi Shortfangeja

cosminen:
Pakko laittaa oma discardi tähän... pakka on vähä semmoinen etten sillä enää oikein pelaa, koska se ei ole kivaa, ei tule pelejä aikaiseksi kavereiden kanssa kun ei niillä ole kortteja millä pelata... vaikka ei tämäkään nyt mikään 100% voittamaton ole, aika haavoittuvainen itseasiassa, mutta useampi rackki pelissä on vaan niin ihanaa :)
ja niin , casual T1

22 Swamps

4 Hypnotic Specter
4 Ravenous Rats
1 Abyssal Specter
1 Hollow Specter
1 Nezumi Shortfang/Stabwhisker the Odious

4 Hymn to Tourach
4 Mind Burst
2 Unhinge

4 Unholy Strenght
4 Dark Ritual
1 Demonic Tutor

4 Rack
4 Geth's Grimoire

Swamp+ritual+hym+rack on aika kiva aloitus,
swamp+ritual+hypno myös
swamp+ritual+mitä tahansa on myös hyvä :) vaikka
swamp+ritual+hymn+1 mana burn, onse sen arvoista.

Miksi Ravenous ratsit? Halpoja spellejä, monsu joka discardauttaa yhden, sillä voi sitte vaikka blokkia toisen inhoja mosia jo se saa niitä tiskiin.

Miksi Unholy Strenght? Jota esim nuo Ravenous ratsit muuttuu hieman isommiksi tai sitte mitkä vaan monsut ja dama teko näin nopeutuu, koska muutenhan se lähinna perustuu rackkeihin.

Miksi vain yksi nezumi ja hollow scepter? Koska en omista useampia :)

Miksi vain 10 discard spelliä (4hymn+4mind+2unhinge)? Koska itse asiassa niitä on 15 kun tuohon lisätään ravenoussit ja nezumi.

Tiedän etta tuolla ei ole kortteja millä saan valita mitä toinen discardaa (muuta kuin hollow specter) eikä randomeitakaan kuin hymni, mutta olen keskittynyt että saisi monta korttia halvalla pois. Jotkut saattava ihmetellä 4 Grimoirea, mutta joskus kun olin kusessa siitä syystä että olin lähinnä saanut pelattua vain ne 4, niin seuraavat hyminin tuomat 8 korttia käteen pelastivat ja toivat voiton. Tosin hieman olen miettinyt niiden määrän vähentämistä, toisaalta taas kun tuokin on mahdollista pelata ekalla tai tokkalla kiekalla tekee siitä aika hyvän laputtajan.

 (x)  (x)  (x)  (x)

Tuosta sinun pakastasi tuo grindstone ja megrim kävi kiinnostamaan, mutta ainakin tähän asti pärjännyt ilman... enkä tiedä minkä tilalle niitä itse laittaisinkaan, ehkä 2 grimoirea voisia vaihta kahteen grindiin...

Sitte heiman off topiccia :) :

Yleensä mulla on aina mono-pakoissa 1-4 niitä onslaughtin cycle landeja, mutta tänne eivät oo jostain syystä tulleet... pitäisi kai harkita neljän laittoa, onne vaan yksiä parhaista korteista.

Omassa re-animator pakassani pellaan jopa 4 barren mooria,4 polluted mire ja 14 swamppia... ja toimii kuin häkä, kertaakaan ei ole vituttanut että on noin monta landia jotka tulee tapped peliin.
Mutta kysehän on ainakin minusta siitä, kuinka haitallista pakalle on se, ettei ehkä saa ekalla rundilla pelattua mitään... ja voihan se käydä ilman peliin tapissä tulevia ländejäkin....

No, siinä harvinaisen pitkä sepustus, vaikka, aina taidan jaaritella :)

Wespoiler:
Nezumi shorfangi tulee pakkaan kunhan joskus saisin semmoisen. Ravenous ratteja voisi kyllä pistää kun niitä kerran suositellaan. Ja lisäksi pari bad moonia rottien lisäksi.

Geths grimoire löytyy ja oli joskus pakassa mutta yleensä kun sain sen peliin niin vihuilla ei ollut enää mitään mitä poistaa ja rackit olivat hoitaneet hommansa siihen mennessä.

Kenties pari isochron scepteriä funeral charmeilla varustettuna olisi myös ihan kätevä lisäys. Hoitavat pumppauksen ja poiston samalla.

Juzam Djinn:
mutta kyllä se on vain niin, että jokaisessa discardointi pakassa on oltava duresseja. entäs persecute? saattaa hujahtaa kuusikin korttia mäelle, johon kaatuu sekä vihollisen peli, ja lisäksi megrimin ollessa pöydässä vihollisen peli on periaatteessa pelattu

cosminen:
Duress on kyllä minusta yli arvostettu, kutsuukaa minua tuosta vaikka miksi, saatatte olla jopa oikeassa :P

Persucute olisi kyllä kova, mutta esim: minä en niitä omista, ja sitten taas se on 4 manaa, ja jos sen pelaa vastaa kierroksella 4 tai 5, ei sillä toisella varmaankaan ole enää kovin montaa korttia kädessä.... tietenki ekalla tai tokalla kierroksella pelattuna rituaalien avulla se on taivasta.... mutta harvoimpa sitä tulee 100% oikea aloitus käsi....

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta