Kortit ja pakat > Turnauspakat ja limited

stax

(1/1)

one fool:
Eli siis haluaisin tietää vähän stäksistä: mitä pakka tekee, mitä kortteja pelaa ja olisiko mahdollista tehdä stäksin tyyppistä dekkiä legacyyn?
Sen lisäksi vielä kysyisin että jos lähtisin tekemään sellaista niin mitkä kortit olisivat aivan must?

Kiitoksia jo etukäteen :).

ilpo:
Stäksi pelaa mahdollisimman paljon jarrua: Sphere of Resistancet, Trinisphere, Tangle Wire, Smokestack, Crucible of Worlds, Orb of Dreams, Chalice of the Void sekä mahdollisesti jotain enkamentteja, jotka jarruttelevat, jos sopivat väreille. Pakkahan voi olla täysin väritön, viisivärinen tai jotain siltä väliltä. Noista jarrukorteista valitaan pakkaan ja metagameen sopivimmat ja tuunataan niistä jonkinlainen läjä. Pakan tarkoitus on jumittaa vastustajan peli skuuppausvaiheeseen tai jarrutella tarpeeksi, että vaikka Goblin Welder tai Metalworker ajelee 20 pannuun. Myös nopeampiakin voittokeinoja voi käyttää, kuten Karn, Silver Golemia tai jonkinlaista combotappoa (Time Vault ja Transreliquat tai Metalworker+Staff of Domination). Legacyssa on nopeita manoja: Ancient Tomb, Crystal Vein ja City of Traitors sekä Mox Diamond, niistä voi koittaa väkertää jonkinlaisen manabasen.

one fool:
Ok kiitos tiedosta. Pitääkin tästä alkaa jonkinlaista listaa kasaamaan. :)

Nastaboi:
Legacyssa pelataan enemmän ukkoja, mikä merkitsee staksin kannalta muutamaa asiaa.

1. Welder on aika kehno, koska sen ei voi olettaa elävän pitkään runsaan ukonpoiston takia.

2. Ihmisillä on ollut tapana tunkea pakkoihinsa Wratheja, Wildfireja, Powder Kegeja, Pyroclasmeja ja Devastating Dreamseja. Jotain tehokasta ukonpoistoa kannattaa olla.

3. Gorilla Shaman ja Null Rod eivät ole kovin hyviä, koska formaatissa ei ole mokseja. Muut lukkopalat toimivat kyllä.

4. Et voi tunkea pakkaan loputtomasti värejä, koska joudut joka tapauksessa pelaamaan Ancient Tombeja, City of Traitorseja ym. vehkeitä. Eikä käytössä olekaan mauttomia rajoitettuja vehkeitä, jotka houkuttelisivat splashiin.

Onnea yritykselle!

one fool:

--- Lainaus käyttäjältä: Nastaboi - 05.11.06 - klo 09:37 ---Legacyssa pelataan enemmän ukkoja, mikä merkitsee staksin kannalta muutamaa asiaa.2. Ihmisillä on ollut tapana tunkea pakkoihinsa Wratheja, Wildfireja, Powder Kegeja, Pyroclasmeja ja Devastating Dreamseja. Jotain tehokasta ukonpoistoa kannattaa olla.

Onnea yritykselle!

--- Lainaus päättyy ---
Nuon wrathit ajattelin tunkea.

Kiitokset avusta sinullekin. :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta