Kortit ja pakat > Turnauspakat ja limited

T1 on a budget?

(1/5) > >>

veijari:
Elikkäs mistäs löytäisi korttilistoja kilpailu kykyisiin T1 luomuksiin joita ei ole poweroitu? Siis muihinkin kuin kalaan :D Elikkäs jotain tyyliin birdshittiä yms. kun mulla ei oo hajuakaan oikeestaan mitä semmonen pelaa tai mitä yleensä T1 pelataan jos haluaa yrittää pärjäillä p9:lle ilman niitä. Kaiken maailman oathit, dragon combot ja muut listat kelpaa kun en niidenkään sisällöistä aivan varma ole :/

Nameless One:
no, powereita on kaikissa, mutta kaipa samat pakat pärjäisivät "vähän" muuteltuinakin.. tuolla on:

http://www.starcitygames.com --->decks --->vintage decks only ---> täytät taulukon siellä ---> tulos, tai menet
suoraan tänne


hehe, mutta toi se osoten lopulta on  (9)

edit: vähän siistimpiä urleja, niin pysyy leiska kasassa
-tharna

oltrak:

--- Lainaus käyttäjältä: "Nameless One" ---no, powereita on kaikissa, mutta kaipa samat pakat pärjäisivät "vähän" muuteltuinakin..
--- Lainaus päättyy ---


Ei näin. Merkittävä osa vintagepakoista toimii juuri sillä että perusidea ei ole mitenkään ihmeellinen, mutta kalliit kortit antavat sille niin tehokasta turautusvoimaa että homma toimii. Jos näitä kortteja ei ole (kuten minulla ei ole), kannattaa yrittää jotain ihan muuta. Esim. Dragonin voi toki tehdä ilman Bazaareja, mutta turnaukseen tuominen on jo aika kyseenalaista.

Täältä löytyy hyvä artikkeli viime kesän SM-vintagea pohjustamaan. Artikkelin kirjoittajahan pääsi sitten tuossa esitellyllä Birdshitillä top kasiin (ja sai palkkioksi Mox Pearlin). Käsittääkseni aika vähän on tapahtunut muutoksia sittemmin Vintage-maailmassa, kun Ravnicasta ei vissiin löytynyt mitään tärkeää.

deFreak:
Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon paikallinen meta. Esim. Lappeenrannan vintage-turnausten taso ei ole järin korkealla. Edellisen turnauksen voitti poweroimaton Dragon-kombo ja toiseksi tuli vastaava kontrollielementein varustettu versio, jossa oli peräti kaksi Bazaaria sekä Mox Jet.

Jos ei valmiita budjettiversioita löydy netistä, niin pienillä tuunauksilla pystyy kyllä muokkaamaan useasti toimivan vintage-dekin, jolla pärjää ihan hyvn. Ouluun ei tällaisella rääpäisyllä kyllä ole lähtemistä, mutta kukas sinne nyt muutenkaan suuntaisi? :p

Ihosen artikkelia voin itsekin suositella luettavaksi.

oltrak:
Tjoo, piti itsekin laittaa pari lausetta metagamen tuntemisesta, mutta näköjään unohtui.

Valmiita pakkoja muokkaamalla saa toki myös ihan päteviä dekkejä, mutta jos meta on poweroimatonta niin kannattaa mielummin ottaa ne mallit legacysta ellei jopa extendedistä kuin vintagesta.

Mutta jos powerittomalla (tai oikeastaan semipowerittomalla; P9=poweroitu, yli 50e maksavia kortteja sisältävä (Library, Bazaar, Mana Drain, Workshop jne. = semipoweroitu) dragonilla pärjää niin sitten on kyllä Lappeenrannassa jo jotain hämärää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta