Kortit ja pakat > Turnauspakat ja limited

Affinityn heikkoudet?

(1/2) > >>

Jape:
Olisin halukas kuulemaan mielipiteitä, mitkä ovat affinityn heikkoudet ja mitkä kortit pitää esim. discardilla hommata pois kädestä?

Nastaboi:
No kaikki vastustajan kortit, joiden sääntötekstissä on sana "artifact". Tulevat sideltä sinua vastaan, ykköspelissä isompia vaikeuksia ei pitäisi olla.

Hopo:

--- Lainaus käyttäjältä: Jape - 30.06.14 - klo 10:41 ---Olisin halukas kuulemaan mielipiteitä, mitkä ovat affinityn heikkoudet ja mitkä kortit pitää esim. discardilla hommata pois kädestä?

--- Lainaus päättyy ---

Tämmöisiin kysymyksiin odottaisin minimivaatimuksena, että aloittaja kertoisi edes formaatin. On "vähän" eri asia puhua Vintage-affinitystä kuin pauper-versiosta.

Se mitä vastustajalta löytyy kädestä, ei yleensä ole mielipidekysymys. Helppoa ja loogista on siis ottaa pois se kortti, johon häviät. Joskus se on ravager, joskus plating, joskus tezzeret, joskus ornithopter.

EDIT: näköjään myös toisenlainen tulkinta kysymyksestä on mahdollinen. En puutu siihen.

Demppa:
Viestini on Modern-näkökulmasta.

Isoin heikkous on haten määrä ja laatu. Lähes jokaisessa sidessä (paitsi jos paikallinen meta on oikeasti ollut täysin affiton) löytyy todella järeää vihaa affinityä kohtaan, kuten Shatterstorm, Creeping Corrosion, Kataki, War's Wage tai Stony Silence.

Toinen heikkous on huonot kortit. Dekissä on yleensä ~10 hyvää korttia ja loput totaalisia do-nothingeja kuten Ornithopter ja Springleaf Drum. Dekin kova kello onkin välttämättömyys kahdesta syystä: 1) todella epävakaa late game, ja 2) G1 hävittäessä ollaan juuri tuon sidehaten laadun vuoksi aika paljon jäljessä.

barros:
Mitä mieltä jengi on setin Thought-Knot Seeria peluuttamisesta affiksessa? Entä 2xSmuggler's Copter?

Vievätkö nämä kortit liikaa aikaa alkupelissä ja slotteja kunnon korteilta. Olen noiden kumpienkin korttien kanssa pähkäillyt ulkoilutanko, kun ei löydy 4xSteel Overseeria ja turnauksessa en noita ole vielä testannut.

Thought-Knot Seer tulee vuorolla 3 siis Eldrazi Templellä ja vie kortin exileen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta