Kortit ja pakat > Modern

Tukholman GP dekkivalinnat ja meta (09/2018)

(1/2) > >>

Animal:
Mitä on nyky-modern? Onko suosittuja pakkoja GP:llä, joita varten pitää varautua kohtaamaan? Olen itse pelannut modernia lähinnä silloin tällöin, harvemmin kuin kerran kuussa.

Oma dekkivalinta Tukholman GP:n main eventtiin on Grishoalbrand, Jund tai Junk (liliana, tarmo, lingering souls, siege rhino... ei mikään CoCo). Onko jokin näistä dekkivaihtoehdoistani tällä hetkellä paremmassa asemassa kuin muut? Jos joutuisit valitsemaan näistä, niin millä lähtisit itse tykittämään main eventtiä day-2 unelma silmissä?

l33twash0r:
Shoal voi ainakin olla haastava, jos vengevinen jäljiltä kaikilla on  grave hatea enemmän kuin tarpeeksi

barros:
Metassa kuin paljos sidevihaa on näkynyt kiisselinpäntin animoinnissa. Jund vois olla samoilla viivoilla tai ehkä heikompi kuin death shadow ja muut gy synergyt. Helposti laajalle token päämäärään pyrkivät young pyromankeli, mentor, junk strategiat voi viedä pelejä sellaisenaan ellei random affiksen whiplare tai ee räjäytä 1/1 miehiä kentältä.

Silti junkilla ja dekillä, jota haluaisi pelitestaa räjähtävyyttä kynää ja kontrollia vs. eli toi animointi voisi olla sellainen yllättävä valinta ulkoilutettavaksi. Säästyy energiaa ja kerkeää pelaa kierrokset varmasti ajan puitteissa.

- Mika

Temezy:

--- Lainaus käyttäjältä: Animal - 25.08.18 - klo 13:18 ---Mitä on nyky-modern? Onko suosittuja pakkoja GP:llä, joita varten pitää varautua kohtaamaan?

--- Lainaus päättyy ---

Väittäisin, että Humans, Tron (MonoG, BG-Tron, Eldrazi Tron), UW Control, Storm voi olla match-uppeja joihin kannattaa varautua. Tietty näissä isommissa turnauksissa moni pelaa kanssa Burnia dekin ollessa suht halpa ja toimiva. Hollow One, KCI, Dredge kanssa mahdollisia esiintyjiä.

Itse lähtisin noista ylläolevista vaihtoehdoista ehdottomasti pelaamaan Jundilla. Dekki pystyy haastamaan monta yllämainituista dekeistä maindekillään suht helposti. Lisäksi BBE antaa melkoisen paljon valueta kahteen muuhun verrattuna.

Possu81:
Kuinka paljon olet kiertänyt GP tai muita 200+ pelaajan turnauksia? Lähtisin liikkeelle dekkivalinnassa siitä miten hyvin pakalla pystyy suoriutumaan yhdeksän kierroksen tiivistä vedosta. Varsinkin jos olet menossa nyt ehkä ensimmäiselle GP:lle niin tähän on syytä kiinnittää erityisesti huomiota.
Ajalle ei saisi juuri mennä tai ylipäätään toistuvat hankalat pelit ovat hyvin kuluttavia ellei omaa erinomaista "turnauskestävyyttä". Tuo lienee selvä asia, josta suurin piirtein keskiverto pelaaja voi saavuttaa etua osaan fieldistä tai ainakin pitää tasonsa.
Jundia jos on aiemmin pelannut niin luultavasti nytkin sillä pääsee melko helposti sisään kun periaatteet eivät ole muuttuneet. Yksinkertaistettuna mielestäni modern on vuosien aikana lähestynyt legacya jonkin verran ja siinä mielessä jund ei ole "rehellisenä pakkana" niin selvä tier1 pakka enää kuin aiemmin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta