Kortit ja pakat > Standard

Neliväri yhdistelmäiset laitteet

(1/1)

barros:
https://www.mtggoldfish.com/deck/1408915#paper

Huomenna standardia koittamaan Joensuun Fantasiapeleille ko. läjällä klo 11:00. Vieläkin tuntee pienen tunteen nahoissaan, että viilattavvoo riittää, mutta mitäs.  :)

Kaitsu:
Dekkiä pitäisi suoraviivaistaa. Tästä ei hahmota mikä tässä dekissä on suunnitelmana, tässä on lähinnä vaan kasa kortteja.

Jotta tulisi myös käytännön esimerkkejä, niin Lazavit sekä Legion's Landing eivät oikein tee mitään tässä pakassa, ja Venerated Loxodoneja haluaa pelata lähinnä token/aggro-pakoissa, joista kumpaakaan tämä ei ole. 23 ländiä ei ole tarpeeksi, eikä tässä ole juuri manafixausta vaikka koitetaan peluuttaa kortteja neljältä väriltä.

barros:
Vähäsen edellisen stanu turnauksen jälkipuintia luvassa:

Siihen nähden, että lisäsin pakkaan liikaa dualeja ja Flower on yhden plainsin varassa, kun lukasin lapun hujauksessa hieman väärin, niin ihan mukiin menevä kuudes sija stanussa kymmenen playerin joukossa. 2-2 matseissa sidetin joka kerta flowerin vielä ulos milloin mihinkin vaihtoehtoon sideltä. Olisi vain pitänyt ottaa se kuuluisa silmä käteen ennen kuin "korjaan" manabasea mihinkään suuntaan. Voisi laskea kiireisen aikataulun osaksi syytä, sillä en kerennyt basic landeja edes vilkaista, kunhan vain sujautin Hinterland Harborin, Temple Gardenin ja pari Isolated Chapelia dekkiin ennen turnauksen alkua.

Pakkaan jäi näin ollen pari Islandia, jotka vaikka foresteina tai plainseina olisivat olleet kultaakin kalliimpia toimivuuden suhteen. Palkintopussista aukesi vielä yksi Knight of Autumn, jonka vaihdoin kaverille. Lisäksi Foil Island (Alayna Danner) P 002/005 Standard Showdown versio, World Shaper ja Foil Price of Fame poisto.

Itse matseista eka round menee vastukselle (0-2) Carnage Tyrantin ja Vraska, Relic Seekerin jäädessä pöytään viimeistelijöinä. Tässä vaiheessa minulta counteroidaan kaikki mahdolliset pelaukset sekä nostan ainoastaan blankkoa. Ensimmäisestä matsista lähtien tuskailin Flower kortin kanssa, kun huomasin tehneeni moisen kämmin deck buildingin aikana. Yleensä manojen suhteen olen suhteellisen onnekas myös floodin suhteen. Tänään nostin ekan gamen toisessa matsissa aivan liikasiin niitä ja sidevihaa ei taaskaan näkynyt laisinkaan. Kuten vastuskin mainitsi, niin ainut hyvä pelaus on Knight of Autumn vs. Arguel's Blood Fastiin, Phyrexian Scripturesiin tai opponentin omaan Azcantaan.

Toinen koitos on ottelu value gobboja vastaan, joka mentoroi liikaa papua 1/1 miehille ja tekee aivan liian nopeasti lethalit päin n44m0rZ Legion Warbossin ja Goblin Banneretin tukemina. Tässäkin virheellisesti jätin siden puolelle matsin ajaksi Ajani, Wise Counselorin, sillä aluksi lappu oli sujahtaa sisään mm. lisärin muodossa. Muita halpoja poistoja tuijotellessa juurikin plussaava kyky lifegainin muodossa ratkaisevasti unohtuu täysin lapun suhteen. (0-2)

Kolmas kierros alkaa vastuksen millausplanilla, mutta hoidan enchantment myllyt (2-0) asiaan kuuluvasti kaikilla poistoilla, joita löytyi matchupiin vielä sideltä muutamia lisää.

Seuraava koitos alkaa tilanteesta, jossa voitolla tasoitan tilanteen erittäin etevää ja todella nuorta paikallista kykyä vastaan. Kinkkisin tilanne on, kun vastus vie oman Trostani Discordantin puolelleen. Lopulta saan pois kentältä Dream Eater:lla bounceamalla Trostani omaan käteen. Lappu vain sattuu olemaan kaiken aikaa päivän All-Star kortti #Uno ja piste.

Kaiken kaikkiaan Std on hieno formaatti ja täynnä yllättäviä ratkaisuja hienoilta kanssapelaajilta. Omasta pakasta vielä sen verran, että kaikki alkupään dropit toimivat pakassa hyvin ja Legion's Landing+Shalai, Voice of Plenty x kpl:tta tullee hankittua pakkaan muiden em. korjausten lisäksi.

- Barros

Anterox:
Ei siinä tarvi hirveesti duunia tehä et Trostani palaa omalle puolelle.

barros:
Jees taidettiin pelaa joku 4 vuoroa väärin tätä peliä keskenään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta