Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Foil borderless FoW  (Luettu 15421 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Oracle

Foil borderless FoW
« : 13.08.20 - klo 23:12 »
Tuli tuossa koulun jatkon kunniaksi ostettua VIP-boosteri, odotukset eivät olleet tavattoman korkealla, mutta sieltä neljännestä rare slotista putkahti kiiltävä reunaton Force of Will.

Kysymys kuuluukin miten tästä pääsee eroon? Postittaa en oikein haluaisi joten mcm myynti ei oikein käy, ja tuskin sitä siellä menisikään kaupaksi kun en ennen ole siellä myynyt.
Ostaako Poro? Ja jos ostaa millä hinnalla? Ja rahalla vai kreduilla.
Täällä voisi varmaan vaihtaa tai myydä, mutta kallis lappu se on. Ja fetcheille on aina tarvetta.
Vinkkejä ja neuvoja otetaan vastaan.

Poissa Possu81

Vs: Foil borderless FoW
« Vastaus #1 : 13.08.20 - klo 23:16 »
MCM eurooppaan tai Ebay muualle vaihtoehtoja varsinkin jos tuntee luotettavan myyjän hyvillä palautteilla. Tosin niissä menee kuluja.
« Viimeksi muokattu: 14.08.20 - klo 09:32 kirjoittanut Possu81 »

Poissa kivi

  • L1-tuomari / valvoja
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ****
  • Ei tällä kuuhun mennä
Vs: Foil borderless FoW
« Vastaus #2 : 14.08.20 - klo 09:34 »
Borderless foili FoW on tuplamestareiden kallein kortti. Koska settiä availlaan yhä, hintakin elää. Card Marketissa viimeisen 7 päivän toteutuneet kaupat keskimäärin 330€ hintaan mutta tällä hetkellä hinta nousee voimakkaasti ja korttia myydän 400-450€ haarukassa.

Helpoin sinulle on jos joku haluaa sen ostaa naamatusten, varsinkin pk-seudulla luulisi että ostajia kyllä löytyy. Varsinkin jos hyväksyt osan hinnasta käyttökelpoisina kortteina kuten esimerkiksi mainitsemasi fetchit. Tällöin saat joko kylmää käteistä tai haluttuja lappuja koko arvosta. Toiseksi helpointa on sitten kredutus tai myynti. Porojen puolesta en pysty vastaamaan, mutta veikkaan että et tule saamaan yhtä hyvää korvausta kuin voisit saada suoraan myymällä/treidaamalla toiselle pelaajalle mutta he ottanevat kortin sisään varmasti jollain hintaa.

Kolmas vaihtoehto on sitten myydä kortti jollain sopivaksi katsomallasi hinnalla täällä foorumilla ja postittaa Suomen sisällä (kirjattuna tietysti). Vasta sen jälkeen tulee vaihtoehdoksi CardMarket myynti jolloin käytännössä nollasta palautteesta lähtiessä joudut myymään sen huomattavalla alennuksella.

Onnea hienosta pullista ja toivottavasti löydät kortille ostajan/vaihtajan!
« Viimeksi muokattu: 14.08.20 - klo 09:38 kirjoittanut kivi »
Lainaus käyttäjältä: tutka
< kivi> pultti sun, kaks pulttii sun, pultti, fireblast, fork. PÄRT  PÄRT.