Kortit ja pakat > Turnauspakat ja limited

Saisko tästä mitään? BW Token Extort viritys

(1/3) > >>

hidden:
Aloitteleva pelaaja tarttis jeesiä. Tänne Kanta-Hämeen alueelle kun puljaavat noita turnauksia, niin olisi mukava päästä tuulettamaan tuoreita kortteja. Jotain randomia olen saanut haalittua ja BW token dekkejä koitin vakoilla tappedoutista. Jotenkin niiden perusteella tämä on tällaiseksi muokkautunut. Olen myös tehnyt erittäin laadukkaita päätelmiä World Championshipeistä: "Toi kortti pitää saada pakkaan, kun noikin pelaa sitä!" Saisiko tästä esim. legacyyn jotain vai pitäiskö tämä pitää vaan modernikelpoisena? Onko tuo extort ajatus jo liikaa? Varsinkin jos castaa 2 spelliä, niin ei välttämättä jää edes varaa extortata. Mitään herkkulandeja ei vielä ole. Tainted Field x4 ovat ainoat tähän sopivat ja nekin taitaa kelvata vaan legacyyn.

Sorin, Lord of Innistrad x2
Basilica Screecher x3
Doomed Traveler x3
Syndic of Tithes x3
Kitchen Finks x3
Pack Rat

Zealous Persecution x3
Intangible Virtue x4
Midnight Haunting
Spectral Procession x2
Lingering Souls x4
Pacifism x3
Tragic Slip x3
Silence x4

Land x21

Saa nauraa, mutta vastapainoksi voi heittää myös parannusehdotuksen =)

Wrakis:
Jos sie token pakkaa haluat pelata niin Midnight Hauntingit ja Spectral Processionit täyteen settiin. Kitchen Finksillä token pakassa ei hirveästi taida tehä mitään vaikka kiva mies onkin.

Jos sie Legacyä haluat pelata niin dualeja fiksaamaan manaa ja ehkä pari fetsiä? Parempia poistojakin haluat pelata (Path To Exile tai Swords to Plowshare). Muutama Wrath of God tai Damnation pahan päivän varalle.

hidden:
Kiitos Wrakis. Juuri tuollaisia asioita olen miettinyt, mutta sitten päädyn helposti umpikujaan ja jään puntaroimaan, että jos hommaan lisää Midnight Hauntingia ja Spectral Processionia, niin onko se jo liikaa. Nuo tokenit on kuitenkin vaan 1/1 ja esim. Golgari Charmilla nuo tiputetaan aika helposti. Olenkin yleensä odottanut, että saan Intangible Virtuen pöytään ennen, kuin alan päättömästi taikoa tokeneita.

Isolated Chapel olisi ainakin kiikarissa ja nuo mainitsemasi poistot voisi myös hommata. Godless Shrine ehkä myös.

Mitäpä muuta? Creaturet on aika sekalaisia. Kitchen Finksit eivät tosiaan tätä pakkaa paljoakaan tue. Pitäiskö nuo extort olennotkin heivata? Tietty jos nuo 1 manan poistot hommaisi, niin sitten olisi varaa maksella extort-maksujakin. Swords to Plowshares näyttäisi vievän Legacyn suuntaan.

Legacya ajatellen, onko tässä aihiossa mitään järkeä? Taitaa olla turhan halpoja kortteja siihen hommaan, kun jostain luin, että vasta tonnilla saisi kilpailukykyisen pakan. Ihan niin innokas harrastaja en kuitenkaan ole.

vhirvela:
Oon ihan aloittelija legacyssa mutta tuli mieleen kanssa että poistoja tarttee.
Sorin lord of innistrad on kyllä liian kallis jäbä jos miettii legacya.
sen tilalla tai sidessä voisi pelata ehkä contagionia? Kissa poistaa nollalla manalla parhaimmilaan kaksi vihun weenie miestä.

En oikei näe miksi tämä pakka haluaisi pelata silencea vai onko tämä omalla vuorolla tarkoitus pelata, että saa ukot counteroimatta sisään? Jos miettisi ukkojen tyyppejä vähän niin sopisiko kenties viali tai cavern of souls tähän tarkoitukseen paremmin? toisaalta pelaa niin paljon loitsuja ukkojen kanssa että silence voi olla ihan jees.

Anssi:
Tälläinen dekki oli 11. GP San Diegossa puol vuotta sitten, formaatti modern.

4 Auriok Champion
4 Tidehollow Sculler

2 Elspeth, Knight-Errant

4 Honor of the Pure
1 Intangible Virtue
4 Lingering Souls
3 Path to Exile
4 Raise the Alarm
4 Spectral Procession
4 Thoughtseize
3 Zealous Persecution

2 Arid Mesa
2 Fetid Heath
4 Godless Shrine
2 Isolated Chapel
4 Marsh Flats
5 Plains
1 Swamp
3 Windbrisk Heights

Eli jos haluat kehittää tosta ihan turnauskelpoisen pakan, sekin onnistuu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta